Známy emailový klient pobeží aj na vašich smartfónoch.

eM Client, ktorý patrí medzi špičku na správu pošty a špeciálne Gmailu alebo Outlooku, má teraz natívnu aplikáciu pre mobilné platformy. Program sa dá využívať zadarmo, no pokročilejšie funkcie vyžadujú platenú verziu. Verzia pre smartfóny prichádza s pokročilou výbavou a dá sa používať namiesto Microsoft Outlooku. Cez tieto odkazy sa dostanete k aplikácii pre Android a iOS.

V rámci pokročilých funkcií je tu šifrovanie s podporou PGP, S/MIME, prekladanie správ, odloženie správ, sledovanie odpovedí atď. Je tu možnosť prejsť na mobilnú aplikáciu so zachovaním nastavení z pôvodnej verzie. Výrobca pripravil export cez QR kód, čím sa prechod výrazne zjednoduší a ušetríte si potrebu konfigurácie.

Výhodou mobilnej verzie je, že je úplne zadarmo. Niektoré z vyššie uvedených funkcií sú súčasťou platenej verzie. Na smartfónoch budú zadarmo a bez akýchkoľvek poplatkov. Aplikácia zatiaľ obsahuje iba správu emailov. Vývojári chystajú doplnky ako kalendár, kontakty, podobne ako je to v desktopovej verzii.

eMclient smartphoneZdroj: eM Client

Zdroj: eM Client

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.