Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Partneri môžu zákazníkom ponúknuť nové výkonné funkcie digitalizácie, ktoré výrazným spôsobom dopĺňajú existujúci hardvér

Spoločnosť Epson uvádza novú verziu aplikácie EPA (Epson Print Admin). Novinkou sú pokročilé pracovné postupy, ktoré okrem iného umožňujú vytvárať a prehľadávať súbory PDF v 29 jazykoch pomocou technológie OCR (Optical Character Recognition). Partneri tak môžu zvýšiť hodnotu multifunkčných firemných atramentových tlačiarní a lepšie uspokojiť zákazníkov.

EPA je serverové riešenie, ktoré vyžaduje overovanie užívateľov prostredníctvom čítačiek kariet, prihlasovacích mien, hesiel a PIN kódov. Tým vytvára zabezpečené prostredie na tlač, skenovanie a kopírovanie. Okrem toho zahŕňa funkcie, ako je naskenovanie dokumentu a jeho odoslanie užívateľovi, informačné oznámenie pre zamestnancov ohľadom zodpovednej tlače a zdokonalené nástroje na správu. Tieto funkcie zvyšujú produktivitu a efektivitu a pomáhajú plniť ciele v oblasti ochrany životného prostredia.

Okrem vytvárania a prehľadávania súborov PDF aplikácia navyše obsahuje pokročilé pracovné postupy umožňujúce oddeliť uložené dokumenty podľa čiarových kódov, rozpoznať a preskočiť prázdne stránky pri skenovaní a automaticky pomenovávať zložky a dokumenty pomocou zónového OCR. Tento typ OCR vie rozpoznať základné dáta dokumentu, podľa ktorých mu automaticky priradí účelný a zrozumiteľný názov.

Pracovné postupy je možné spustiť stlačením tlačidla. Napríklad pracovníci vo finančných tímoch, ktorí spracovávajú faktúry, predtým naskenovali dokument a potom ho pomenovali a ručne uložili. Teraz stačí dokument naskenovať a nechať aplikáciu EPA, aby sa postarala o ostatné. Ak vezmeme do úvahy, že firmy môžu dostať tisícky faktúr za mesiac, ide o výrazné navýšenie produktivity, zníženie chybovosti a uvoľnenie priestoru na dôležitejšie úlohy.

V dnešnom rýchlom a náročnom obchodnom svete, kde technológie musia prinášať výsledky, podporovať udržateľnosť a vždy podávať skvelé výkony, je to zásadný krok. Tieto nové pokročilé pracovné postupy aplikácie EPA umožňujú multifunkčným firemným atramentovým tlačiarňam Epson plniť tieto ciele ako nikdy predtým.

Uvedenie aplikácie komentuje Marcel Divín, Branch Office Manager za Epson Europe CZ & SK: „Digitalizácia pracovných procesov narastá vo všetkých odvetviach. Skenovanie je často prvý krok, ale ručné spracovanie skenovaných dokumentov môže navýšiť pracovnú záťaž zamestnancov o hodiny spolu s väčšou chybovosťou. Nové pokročilé pracovné postupy aplikácie EPA umožňujú správcom IT automatizovať úlohy, uľaviť zamestnancom a zároveň navýšiť produktivitu a obmedziť chybovosť.

Ide o významné vylepšenie nášho radu rýchlych a efektívnych multifunkčných atramentových tlačiarní podporujúcich ciele udržateľnosti, pretože atramentové tlačiarne spotrebujú o 90 % menej energie ako laserové[1]. Kombinácia našej technológie atramentovej tlače Heat-Free s týmito výkonnými pokročilými pracovnými postupmi pomôže zákazníkom dosiahnuť nevídanú udržateľnosť a zvýšenú produktivitu. Partneri spoločnosti Epson tak získajú konkurenčnú výhodu pri predaji.“


[1] https://www.epson.cz/heat-free-technology

Značky: