Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoľahlivá a kvalitná tlač či skenovanie pre všedné potreby kancelárie už dnes firmám nepostačujú.

Rastú požiadavky na úsporu nákladov a času a čím ďalej, tým viac si chcú spoločnosti samy vytvárať kreatívu v takej kvalite, aby ich nič nebrzdilo v ďalšom raste a dobývaní nových zákaziek a trhov. Canon preto predstavuje nové multifunkčné zariadenie imagePRESS C165. Tlačí rýchlosťou 65 strán za minútu a skenuje takmer dvakrát rýchlejšie. Spolu so širokou škálou použiteľných materiálov, intuitívnym ovládaním a možnosťami online dokončenia tak uspokojí aj náročných používateľov, ako sú copy centrá alebo reklamné agentúry.

Nová multifunkcia imagePRESS C165 vďaka malému pôdorysu a kompaktnej konštrukcii nezaberie veľa miesta, preto sa hodí aj do menších a stredných podnikov a ich interných tlačových centier. Zároveň ale ukrýva celý rad najmodernejších technológií, ktoré ponúkajú vyššiu možnosti produktivity a zabezpečenia.

„Spája v sebe všetky žiadané funkcie a plnohodnotnú konektivitu kancelárskeho zariadenia, ale navyše ponúka aj profesionálnu kvalitu, akú bolo doteraz nutné hľadať v oblasti produkčnej tlače. Prirodzene tak posúva hranice pre návrh a realizáciu kreatívnych tlačovín pod vlastnou strechou,“ približuje hlavné prednosti Michal Toman, Product Busineess Developer spoločnosti Canon CZ.

Okrem tlače na štandardný papier A4 umožňuje aj formáty SRA 3 alebo dokonca predĺžené formáty až do 1300 mm. Podporuje tiež tlač na papier až do 350 g/m2, obálky, natreté alebo štruktúrované materiály a ďalšie možnosti. Samozrejmosťou je aj tlač variabilných dát a široké možnosti online dokončovania. Kvalitu tlače a konzistentný výstup zabezpečujú technológie známe z produkčnej tlače – imagePRESS R-VCSEL Laser, 190 lpi bodový raster, 2400 dpi a automatická gradácia Multi-D.A.T.

Novinkou v tomto zariadení je platforma MEAP (Mobile Enterprise Application), ktorá umožňuje vývoj špeciálnych aplikácií priamo v zariadení a otvára tak ďalšie možnosti profesionálneho využitia. S imagePRESS C165 je možné tlačiť od čiernobielych návodov až po vysoko kreatívne propagačné materiály. Samozrejmosťou sú vizitky, bannery či plagáty.

„Pre kľúčové firemné tlačoviny už nemusíte behať do copy centier alebo sa spoliehať na pružnosť outsourcovanej tlače. Multifunkcia imagePRESS C165 zvládne všetko sama, jednoduchým stlačením tlačidla, v profesionálnej kvalite a pri zachovaní farebnej stálosti,“ približuje praktické výhody Michal Toman.

Nezávislosť, efektivita, prehľadnosť

ImagePRESS C165 prináša do segmentu kancelárskych zariadení kvalitu a technológie produkčnej tlače a svoje možnosti a potenciál ďalej rozširuje prepracovaným systémom jednoduchého ovládania, bezpečnosťou firemných dát alebo vlastnými aplikáciami na kľúč individuálnym potrebám.

„Používateľ má všetko „pod jednou strechou“. Táto intuitívna farebná multifunkcia zvládne vybaviť absolútnu väčšinu požiadaviek. Sama obsiahne väčšiu škálu tlačovín, na ktoré už bežné kancelárske tlačiarne nestačia. Zákazník tak šetrí náklady na externú tlač, má pod kontrolou množstvo materiálov, ktoré naozaj potrebuje a je operatívnejší,“ zhŕňa Michal Toman z Canonu.

Nová multifunkcia ďalej ponúka všestrannosť skenovania, odosielania a tlač dokumentov – od bežných kancelárskych až po profesionálne navrhnuté výstup. Nezaostáva ani v oblasti konektivity a práce v sieti, kde zabezpečí bezproblémovú integráciu s cloudom a bezpečnú, automatizovanú tlač na vyžiadanie.

Stále viac rastúcou požiadavkou vo firemných kanceláriách je bezpečnosť a dôraz na prehľadnosť všetkých procesov. ImagePRESS C165 preto využíva softvér uniFLOW pre zabezpečenú tlač, skenovanie, účtovanie a dokáže tiež kontrolovať a reportovať náklady na používateľa.

„Obzvlášť prospešná bude multifunkcia imagePRESS C165 v reklamných agentúrach, ktoré s ňou získavajú vlastný intuitívny nástroj pre rýchlejšiu a efektívnejšiu tvorbu kreatívnych materiálov bez kompromisov v oblasti kvality. Vysoko profesionálne vyzerajúca tlač za prijateľné náklady si ale iste nájde svojich priaznivcov aj v ďalších sektoroch,“ uzatvára Product Busineess Developer spoločnosti Canon.

Značky: