Nielen podľa jedného zo serverov na sledovanie prevádzky služieb.

Aktualizované, 3. 9. 2018, 23:49.

Výpadok trval približne 45 minút. Nateraz vyzerá, že sa podarilo službu obnoviť. Odporúčame skontrolovať, či správy, ktoré ste poslali počas výpadku, boli korektne odoslané.

 

Aj podľa nášho prehliadača a smartfónu, má Messenger výpadok. V našom prípade nefungovalo ani pridanie príspevku na našu stránku na Facebooku.

Na mape hlásených výpadkov je zatiaľ situácia podchytená na južnom Slovensku. Informuje o tom server Outage.Report. Závisí to však od toho, či používatelia nahlásia nejaký problém s danou službou.

Výpadok nastal približne 22:30 hod. Do rozhrania sa prihlásite, rovnako tak si na smartfóne prečítate správy. Tie, ktoré sú nakešované. Ďalšie, resp. správne povedané predchádzajúce, si nenačítate.

Pri webovom rozhraní sa zobrazia správy z aktuálnej konverzácie, predchádzajúce, nenačítané sa nezobrazia. Prepnutím sa na konverzáciu s iným používateľom sa už správy nenačítajú.

Takisto to platí pre odosielanie správ. To tiež nefunguje.

Výpadky tohto typu nie sú anomáliou. Sú pomerne bežné. Trvajú radovo v sekundách až hodinách. Podobné hlásenia prichádzajú z viacerých kontinentov a ich oblastí.

Prečítajte si aj:

Pridajte si kontakty z Instagramu do Messengera

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.

Komentáre sú uzavreté