Tesnejšie prepojenie týchto aplikácií je logické.

Kontakty, ktoré máte na Instagrame sa tak pridajú do Messengera. Facebook chce rozšíriť počet kontaktov, ktorý by mohli používať Messenger. V každom prípade na tom nebude nič čudné, Instagram patrí totiž Facebooku.

Zároveň tým „odhalíte“ seba a ostatní používatelia uvidia váš instagramový účet. Kto sa bojí o svoje súkromie, nemusí funkciu prepojenia kontaktov využiť. Avšak je to dobrá príležitosť, ako si zvýšiť počet sledovateľov vášho Insta účtu.

Nadšenie nezdieľajú všetci. Na Twitteri sa objavila výčitka, že synchronizácia pridá úplne všetky kontakty. Nemáte teda možnosť, koho z Instagramu pridať do Messengera a logicky mu teda ukázať vás instagramový účet.

Táto funkcia sa objavila už koncom minulého roka, avšak potom zmizla, navyše išlo o testovaciu záležitosť. Nebola teda dostupná plošne a pre všetkých. Terajšia aktualizácia tejto možnosti bude trvalá.

Funkcia by mala byť aktuálne dostupná, avšak v našom prípade sme ešte nemali sprístupnené synchronizovanie kontaktov. Aktivácia funkcie je priamo v aplikácii Messenger na karte Ľudia.

Zdroj: TechCrunch

Prečítajte si aj:

Instagram pridáva skupinový video chat a zároveň redizajnuje vyhľadávanie

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.