Facebook sa v poslednej dobe činí.

Nemáme na mysli pokusných králikov s jeho Prieskumníkov ale funkcie, ktoré sú užitočné. Čoskoro by sa mala objaviť funkcia, ktorou by ste pozastavili zobrazovanie príspevkov od priateľov, skupín alebo stránok.

Pravdepodobne ste aj vy museli prestať sledovať niekoľkých priateľov, pre množstvo ich príspevkov. Kým vy už ste dávno najedení, oni stále chrlia dizajnové pochúťky. Hoci ste alergický na srsť mačiek, na dnes už máte v News Feede štvrtú mačku… Je to aj tým, že Prieskumník preriedil príspevky a tak zostali tie od ľudí a sponzorované. Takto máte kompresiu priateľov na jednom mieste.

Tu by sa mohla objaviť funkcia na dočasné zastavenie zobrazovania príspevkov od vybraného priateľa

Facebook príde pravdepodobne už v priebehu ďalšieho týždňa s funkciou Snooze. Na krátke vami nastavené obdobie by prestal zobrazovať príspevky priateľov, ktorých sledujete. Nemusíte sa s nimi „odpriateliť“ ale jednoducho, na chvíľu záplavu príspevkov vypnete. Táto funkcia by mnohých potešila. Nech už občas dávajú akokoľvek veľa príspevkov a chceli by ste niečo vidieť, je jasné, že svojich priateľov chceme „odoberať“ aj naďalej.

Zdroj: BetaNews

Prečítajte si aj:

Facebook testuje novú funkciu. Mohol by tak priniesť privátne komentáre

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.