Dostupnosť aplikácií niektorých sociálnych sietí v aplikačnom obchode na nových telefónoch HONOR je predmetom občasných špekulácií. Ako to teda je? Bez problémov si stiahnete Facebook, WhatsApp, Viber alebo aj TikTok. Instagram aj Messenger je možné taktiež jednoducho stiahnuť. Na spustenie YouTube alebo Google služieb sa v poslednej dobe objavilo niekoľko aplikácií. Perfektne funguje napr. YouTube Vanced, do ktorého sa prihlásite pomocou svojho účtu a používate ho tak, ako obvykle.

Facebook, WhatsApp, Tik Tok a Viber

Vo vyhľadávaní v AppGallery nájdete dve najobľúbenejšie sociálne a komunikačné platformy, pričom budete presmerovaní na ich oficiálne stránky, odkiaľ si ich môžete stiahnuť. Aplikácie Viber a TikTok si potom môžete stiahnuť priamo z AppGallery.

Instagram a Messenger

Na stiahnutie Instagramu alebo Messengeru môžete využiť vyhľadávač aplikácií Petal Search, oficiálnu platformu vyvinutú spoločnosťou Huawei, ktorá je predinštalovaná na všetkých najnovších telefónoch HONOR.

YouTube prostredníctvom widgetu MoreApps alebo YouTube Vanced

Na otvorenie obľúbeného prehrávača videí môžete skúsiť widget MoreApps, ktorý nájdete už nastavený na nových telefónoch HONOR. Prejdením dvoma prstami súčasne zhora a zdola obrazovky otvoríte nastavenie obrazoviek. Vyberte widget MoreApps s Google službami a otvorte YouTube prostredníctvom webového prehliadača. Rovnakým spôsobom si môžete pohodlne otvárať aj ďalšie Google služby z widgetu. Ak vám viac vyhovuje ovládanie YouTube cez aplikáciu v telefóne, vyskúšajte YouTube Vanced. Po prihlásení ovládate svoj účet ako obvykle.