Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ibiza je ikonickým modelom značky a jedným zo základov úspechu s celkovým predajom takmer 6 miliónov kusov od uvedenia modelového radu.

  • Od svojho uvedenie v roku 2017 sa model Arona etabloval ako dôležitý pilier SEAT; v roku 2020 bol druhým najpredávanejším modelom
  • Svetová premiéra 15. apríla o 10:00 SEČ

SEAT dodáva nový impulz svojim mestským, čoraz populárnejším  modelom SEAT Ibiza a SEAT Arona mladistvým duchom, ktorý podporuje evolúcia vonkajšieho dizajnu a revolúcia v interiéri.

SEAT Ibiza ako ikonický model predstavuje základný kameň úspechu značky. Od uvedenia prvej generácie v roku 1984 sa malý hatchback etabloval ako najúspešnejší model, aký kedy zišiel z výrobnej linky SEAT. A osviežená verzia má ambíciu zachovať si túto víťaznú mentalitu.

SEAT Arona pribudol do modelového programu španielskej značky pred necelými štyrmi rokmi ako sesterský model. Toto mestské SUV má robustnejší vonkajší dizajn a spôsobilosť pre jazdu mimo spevnených ciest, no vďaka svojim kompaktným rozmerom sa agilne prepletá aj rušnými ulicami veľkomiest. Je schopné suverénne sa vyrovnať s čímkoľvek, čo mu príde do cesty.

SEAT Ibiza položil základný kameň pre úspech značky s takmer 6 miliónmi predaných vozidiel počas piatich generácií a SEAT Arona je jasným pilierom modelového programu. V roku 2020 bol, druhým najpredávanejším modelom značky,“ povedal Wayne Griffiths, predseda predstavenstva SEAT a CUPRA. „Facelift a technická aktualizácia obidvom modelom dodali nové tribúty, ktoré spolu s osvieženým dizajnom rozširujú bohatú ponuku.“  

Ako sa svet stáva čoraz viac digitalizovaným, aj SEAT Ibiza a Arona sa tomuto trendu prispôsobili rozšírením digitálnej konektivity. Modernizovaná technológia umožňuje rozšírenú funkčnosť a intuitívnejšie ovládanie, pričom dizajnové modifikácie umocňujú mladistvého ducha malých modelov SEAT a zvyšujú celkovú úroveň kvality interiéru kabíny.

Digitálna svetová premiéra modernizovaných modelov SEAT Ibiza a SEAT Arona sa uskutoční 15. apríla o 10:00 SEČ

Značky: