Exkluzívna séria prichádza na monitory počítačov.

Forza Motorsport 6: Apex bola vytvorená špecificky pre Windows 10. Vývojári chcú týmto krokom priniesť niekoľkokrát ocenený zážitok novému publiku a pozvať novú skupinu hráčov, aby v sebe prebudili vášeň o autá a preteky.

Hra je dostupná bezplatne, ale ponúka mikrotransakcie, pomocou ktorých si môžete v predstihu odomknúť vybrané vozidlá. Nejde o nič strašné a aktuálne dostupnú beta verziu si zahráte aj bez toho, aby ste museli čokoľvek zaplatiť. Predpokladáme, že finálna verzia ponúkne oveľa viac obsahu, ktorý sa bude dať kúpiť, či už ide o trate atď. Tento aspekt však zhodnotíme až vo finálnej verzii.

Forzu Motorsport 6: Apex sťahujte z Windows Obchodu. Hra je aktuálne označovaná ako beta, takže sa môžu objaviť určité problémy. Nám napr. aplikácia vynútila pád ovládača grafickej karty, čo sa nám už dlho nestalo. Takisto nás prekvapili mierne vysoké nároky. Inštaláciu však odporúčame, ide o výbornú automobilovú hru. Podmienkou je Windows 10.

Prečítajte si aj:

VIDEO: Microsoft vydal hru Gears of War: Ultimate Edition pre Windows 10 s technickými problémami, oznamuje ďalšie tituly

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit