5. mája sa spustením beta testu Forza Motorsport 6: Apex začne písať nová kapitola série Forza Motorsport.

Apex bola vytvorená špecificky pre Windows 10 a expanzia na počítače s týmto systémom je vykročením k budúcnosti celej série Forza a kombinuje silu a výkon DirectX 12 so skúsenosťami Turn 10 s tvorbou pretekárskych hier, vlastnou technológiou ForzaTech a fantastickým odkazom série. Forza Motorsport 6: Apex je cesta, ako priniesť niekoľkokrát ocenený zážitok novému publiku a pozvať novú skupinu hráčov, aby v sebe prebudili vášeň o autá a preteky.

Počas otvorenej bety Forza Motorsport 6: Apex sa pripravte na hranie vysokokvalitného zážitku, ktorý pobeží na celom spektre počítačov s operačným systémom Windows 10. Turn 10, štúdio patriace do rodiny štúdií Microsoft, je posadnuté výkonom hier Forza a počas otvoreného beta testu Apex bude pracovať na vyladení výkonu hry pre rozmanité hardvérové konfigurácie. Počas otvoreného beta testu sa hráči dočkajú aj aktualizácií a vylepšení Forza Motorsport 6: Apex, ako napríklad podporu volantov, možnosť vypnúť Vsync a zabudované počítadlo snímkovania.

Kliknite na stránku ForzaMotorsport.net a dozviete sa podrobnosti o otvorenom beta teste Forza Motorsport 6: Apex, novej kariére, sérii Spotlight, achievementoch, systéme Race Points a takisto aj informácie o optimálnej hardvérovej konfigurácii.