Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť FUJIFILM Corporation oznamuje spoluprácu medzi populárnou hernou konzolou „Nintendo Switch“ a tlačiarňou „Instax mini Link“, ktorá slúži na priamu tlač Instax fotiek zo smartonu. S pomocou špeciálnej mobilnej aplikácie si teraz môžete vytlačiť tiež snímky obrazovky z konzoly Nintendo Switch.

Existujú najrôznejšie scény v hrách, z ktorých si hráči Nintendo Switch radi kupujú screenshoty, napr. Momenty v hre „Animal Crossing: New Horizons“, dôkaz o úspešne ukončenej úrovni v „Super Mario“, alebo stretnutie so vzácnymi postavami z hry „New Pokémon Snap „.

Fanúšikovia herného sveta Nintendo si môžu tieto okamihy uložiť a potom prostredníctvom tlačiarne Instax cez mobilnú aplikáciu vytlačiť a vytvoriť si zo snímok zbierku alebo vyzdobiť si nimi izbu.

Mobilná aplikácia „Instax mini Link for Nintendo Switch“ umožňuje ľahko tlačiť screenshoty z hier (statické obrázky aj zábery z videa) na Nintendo Switch prostredníctvom tlačiarne Instax mini Link. Aplikácia prečíta QR kód obrázku zobrazený v konzole Nintendo Switch a pošle snímku zo smartfónu do tlačiarne. Táto aplikácia bude dostupná 30. apríla 2021, teda v rovnaký deň, keď vyjde očakávaná hra „New Pokémon Snap“ pre konzolu Nintendo Switch, ktorej cieľom je hľadať rôznych Pokémonov. Mobilná aplikácia teda ponúka nový spôsob ako zvečniť najlepšie zábery z hry s pomocou tlačiarne Instax mini Link.

Ako prostredie aplikácie si môžete zvoliť jeden z troch motívov obľúbených Nintendo hier – „Animal Crossing: New Horizons“, „Super Mario“ alebo „New Pokémon Snap“. Okrem toho je v aplikácii aj funkcia, „Frame Print“, ktorá umožňuje tlačiť snímky s fotorámčeky v rôznych dizajnoch, vrátane motívov Nintendo hier. Bezplatná aplikácia je kompatibilná s existujúcou radou tlačiarní Instax mini Link.

Instax navyše predstavil pri príležitosti spolupráce s Nintendo Switch novú farebnú variantu svojej tlačiarne Instax mini Link s názvom „Ash White (Red & Blue)“. Existujúci farebný variant Ash White je použitý ako základ, avšak horná časť tlačiarne je ozdobená červeným lemovaním a zapínacie tlačidlo zase modrým lemovaním. To sú farby typické pre konzolu Nintendo Switch.
Tlačiareň v novej farbe „Ash White (Red & Blue)“ bude v predaji samostatne alebo v špeciálnom balíčku so silikónovým puzdrom v dizajne populárnej postavičky Pikachu, čo tiež odkazuje na uvedenie novej hry „New Pokémon Snap“, ktorá vyjde 30. apríla. Špeciálny darčekový balíček bude dostupný v obmedzenom počte.

 

Značky: