Najrýchlejšie sieť bude dostupná ešte väčšiemu počtu používateľov. 

Stane sa tak vďaka novému zástupcovi populárnej série Galaxy A s podporou 5G. Vďaka tejto možnosti pripojenia Galaxy A32 5G ponúka celý rad moderných funkcií. Môžete si vychutnať kvalitný zvuk, streaming filmov aj hudby v najvyššej kvalite alebo rýchle sťahovanie multimediálneho obsahu. Smartfón je vybavený LCD HD+ Infinity-V displejom s uhlopriečkou 6,5-palca. Batéria prichádza s kapacitou 5000 mAh a podporou rýchleho nabíjania s výkonom 15 W.

Zostava fotoaparátov obsahuje štyri objektívy. Hlavný fotoaparát Galaxy A32 5G má rozlíšenie 48 Mpx. Ten dopĺňa ultraširokouhlý fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx. Ďalej je k dispozícii makroobjektív s 5 Mpx senzorom a objektív pre prácu s hĺbkou ostrosti s rozlíšením 2 Mpx. Videozáznamy je možné natáčať rozlíšení 4K. Selfie fotoaparát má rozlíšenie 13 Mpx.

Dizajn

A32 5G je prvý model série Galaxy A s dizajnom pre rok 2021. Zariadenie je k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach: Awesome Black (čierna), Awesome White (biela), Awesome Violet (fialová) a Awesome Blue (modrá). O ochranu dát sa stará bezpečnostný systém Samsung Knox a čítačka odtlačkov prstov na bočnej strane zariadenia.

Cena

Samsung Galaxy A32 5G bude na Slovensku k dispozícii od polovice februára 2021 vo verzii so 4 GB RAM a 128 GB interným úložiskom za odporúčanú cenu 299 eur.

Samsung Galaxy A32 5G

Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Rodina Samsung Galaxy S21: Úplne všetky vlastnosti, ceny a darčeky k predobjednávke u nás (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.