Predstavenia by sme sa mohli dočkať do konca roka 2021.

Aktuálnym top modelom v oblasti TWS slúchadiel spoločnosti je model Galaxy Buds Pro, ktorý bol predstavený spolu so smartfónmi série Galaxy S21. Existuje pritom šanca, že tento rok sa od Samsungu dočkáme ďalšieho modelu slúchadiel do uší. Nový model TWS slúchadiel by mal byť podľa správy portálu GizChina na trh uvedený ako Galaxy Buds2.

Pôjde tak o piaty model skutočne bezdrôtových slúchadiel do Samsungu. Oficiálny názov bol získaný z kódu APK Galaxy Wearable. Po ďalšom rozbore boli nájdené dôkazy o novom modeli slúchadiel s kódovým označením „berry“. Novinka bude podporovať viacnásobné pripojenie a bude tiež kompatibilná so zariadeniami, ktoré nepochádzajú od spoločnosti Samsung, ako aj s tabletmi.

Už v minulom roku spoločnosť Samsung predstavila dva modely bezdrôtových slúchadiel. Prvým z nich bol Galaxy Buds+, ktorý sa na trh dostal po boku série Galaxy S20. Neskôr v priebehu roka ich nasledovali “fazuľky” Galaxy Buds Live. 

Novinka Buds2 sa pritom nedostane nad aktuálny TOP model Buds Pro. Očakávame niekoľko vylepšení predovšetkým v oblasti výdrže batérie, ako aj to, že dizajn bude odlišný ako pri Buds Pro. V neposlednom rade uvítame celkové zlepšenie kvality zvuku v porovnaní s Galaxy Buds alebo Galaxy Buds+.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Galaxy Buds Pro: Aké sú naozaj a oplatia sa kúpiť?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.