Údajne sa tak stane iba v najhoršom prípade.

Samsung v týchto dňoch potvrdil, že 9. februára usporiada udalosť Galaxy Unpacked 2022, na ktorej poznáme novú generáciu smartfónov Galaxy S. Z očakávanej trojice najviac pozornosti púta práve model Galaxy S22 Ultra, ktorý sa má stať nástupcom série Galaxy Note.

Aktuálne však portál PhoneArena prichádza so správou, ktorá príliš nepoteší. Podľa zverejnených informácií to vyzerá tak, že spoločnosť Samsung sa môže dostať do problémov, ktoré sú spájané so schopnosťou uspokojiť vysoký dopyt po jej TOP modeloch. Aj z tohto dôvodu sa očakáva, že práve model Galaxy S22 Ultra sa môže dostať do trojmesačného sklzu.

Samsung Galaxy S22 UltraZdroj: Technizo Concept/LetsGoDigital
Samsung Galaxy S22 Ultra

Pôvodný zdroj (Dohyun Kim) sa vo väčšine prípadov dostáva k informáciám, ktoré získava priamo od zástupcov spoločnosti Samsung. Je tak vysoko pravdepodobné, že aj teraz ide o vierohodnú správu. Je potrebné poznamenať, že ide o najhorší možný scenár, ktorý sa nemusí vôbec naplniť. Kim bo svojej správe dopĺňa, že dodávky Galaxy S22 Ultra by mohli byť na tom ešte horšie, ako v prípade Galaxy Z Fold3 (dodávky od predstavenia meškali asi 1 mesiac). 

Je potrebné poznamenať, že správa od Kima nemusí ešte vôbec nič znamenať a predpoklady sa nakoniec ani nenaplnia. Pokojne sa tak môžeme sústrediť na blížiaci sa event Galaxy Unpacked 2022, ktorý sa bude konať už 9. februára. 

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.