Dozvedáme sa napríklad aj kapacity batérií jednotlivých modelov.

Už skoršie správy naznačovali, že Samsung nám novú sériu Galaxy S23 predstaví začiatkom roka 2023. Predpokladá sa, že sa tak stane v prvý februárový týždeň. Nová správa z portálu AndroidCentral nám teraz prezrádza, že na webovej stránke registračného úradu FCC sa objavili nové informácie z registrácie dvoch modelov série – štandardného a modelu Plus. 

Štandardný model Galaxy S23 je registrovaný pod číslom SM-S911B. Zároveň sa dozvedáme, že toto zariadenie má menovitú kapacitu batérie 3 785 mAh, čo zodpovedá typickej kapacite 3 900 mAh. Model Galaxy S23+ má označenie SMS916B. Okrem tejto informácie spoznávame aj typickú kapacitu batérie, ktorá je 4 700 mAh. Menovitá je 4 565 mAh.

Galaxy S23 renderZdroj: IceUniverse
Galaxy S22 vs. Galaxy S23

Priamo s batériami súvisí aj rýchlosť nabíjania. Obidve telefóny boli nabíjané 25 W nabíjačkami, pričom sme sa iba nedávno dozvedeli, že Samsung pracuje na superrýchlom nabíjaní, ktoré by sa mohlo objaviť už v modelovom rade Galaxy S23. Zdá sa však, že pokiaľ sa tak stane, tak toto nabíjanie bude exkluzívne dostupné iba pre model S23 Ultra. Nechajme sa však prekvapiť.

Nové informácie z certifikačnej databázy potvrdzujú predchádzajúce informácie. Zároveň to znamená, že tieto dva telefóny budú mať oproti svojim predchodcom výrazne vyššie kapacity batérií. ďalší zdroj nám prezradil, že model Galaxy S23 Ultra bude dostupný v čiernej, zelenej, ružovej a béžovej farbe.

Pripomeňme si, že celá séria Galaxy S23 bude na všetkých trhoch dostupná s vlajkovým čipsetom Snapdragon 8 Gen 2.

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.