Malá zmena, ktorá poskytne nový pocit z používania.

Pokým veľa fanúšikov Android telefónov čaká na predstavenie série Xiaomi 14, tak viacerí z nich určite už teraz svoj pohľad smerujú na začiatok roka 2024, kedy má byť predstavená nová generácia vlajkových telefónov spoločnosti Samsung. Séria Galaxy S24 bude zaujímavá z viacerých dôvodov, avšak každoročne najväčšiu pozornosť púta práve model Ultra. Tento telefón sa síce pripravuje na zásadné zmeny v dizajne displeja, avšak nemalé zmeny sa pripravujú aj pri fotoaparátoch. To však nie je všetko.

Nedávne správy totiž naznačili, že Galaxy S24 Ultra dostane do svojej výbavy iba teleobjektívy s 3× a 5× priblížením. Tento top model tak bude vybavený fotoaparátom s 10 Mpx senzorom a teleobjektívom s 3× priblížením, ako aj druhým fotoaparátom s 5× priblížením. Ten bude mať rozlíšenie 50 Mpx. To zároveň znamená, že kórejská spoločnosť v pripravovanom telefóne nepoužije objektív s 10× priblížením. Je to údajne kvôli dosiahnutiu lepšej stabilizácie. Na druhej strane sa do výbavy dostane  nový 200 Mpx senzor, ktorý by mal novú Ultru “naučiť novým kúskom”. Očakáva sa, že séria Galaxy S24 bude predstavená v januári 2024.

Zdroj: IceUniverse
Galaxy S24 Ultra vraj dostane dizajnový prvok

Portál PhoneArena dodáva, že ďalšou novinkou modelu Galaxy S24 Ultra bude zmena dizajnu spodného reproduktora. To znamená, že po rokoch bude použitý staronový dizajn, ktorý pozostáva zo šiestich otvorov v tvare „tabletky“. Hoci dizajn mriežky reproduktora môže pripomínať nie príliš dobre prijaté mriežky z telefónov Galaxy S9, tak nová verzia na základe vyjadrení niektorých ľudí vraj vyzerá oveľa lepšie

Nechajme sa teda prekvapiť, ako bude tento prvok nakoniec vyzerať v kombinácii s ďalšími očakávanými zmenami, ktoré má Samsung v pláne aplikovať pri jednom z najočakávanejších telefónov začiatku roka 2024.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.