Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

GENESIS Toron 301 je cenovo dostupná herná náhlavná súprava určená pre každého, kto chce ochutnať skutočné hranie hier. Vďaka nízkej hmotnosti 230 gramov a 53 mm meničom bude hranie hier príjemnejšie aj dlhší čas. Herný headset Genesis Toron 301 je inšpirovaný vyšším a úspešným predchádzajúcim modelom Toron 531.

Herný headset GENESIS Toron 301 je dobrou voľbou pre hráčov, ktorí hľadajú zábavu v singleplayerových tituloch, ako aj pre milovníkov esportových súťaží. Hlasitosť možno meniť na paneli náušníkov a 53 mm meniče umožňujú detailne rozoznať jednotlivé hudobné nástroje na prehrávaných soundtrackoch. Rovnaké detaily poskytuje náhlavná súprava aj počas hrania a umožňuje identifikovať nepriateľov počas digitálnych potýčok. Zvuky, ktoré odhalia polohu nepriateľov, možno ľahko lokalizovať a víťazstvo v hre bude na dosah.

K pohodliu pri hraní prispieva odolná čelenka, z vnútornej strany polstrovaná materiálom príjemným na dotyk, ako aj pohodlné náušníky. Štandardné vankúše slúchadiel GENESIS Toron 301 možno nahradiť hybridnými vankúšmi (EP01) a látkovými vankúšmi (EP02), ktoré možno zakúpiť samostatne.

Slúchadlá obsahujú aj dynamický mikrofón, ktorého polohu možno vďaka flexibilnej konštrukcii nastaviť. Mikrofón možno od slúchadiel úplne oddeliť.

Slúchadlá GENESIS Toron 301 majú široké možnosti použitia. Možno ich pripojiť k telefónu, konzole alebo inému zariadeniu. Podmienkou je 3,5 mm konektor.

Cena a dostupnosť

Stereo slúchadlá Genesis Toron 301 sú dostupné v bielej alebo čiernej farbe prostredníctvom vybraných predajcov a predajní za odporúčanú cenu 35 EUR.

https://genesis-zone.com/product/toron-301-with-microphone-black

Špecifikácie

Komunikácia: Káblové pripojenie

Konektory: Mini Jack 3,5 mm x1, Mini Jack 3,5 mm x2

Typ slúchadiel: cez uši

Konštrukcia slúchadiel: Uzavretá zadná časť

Zvukový systém: Stereo

Mikrofón: Áno

Ovládanie hlasitosti: Integrované na slúchadle

Impedancia: 32 Ohm

Frekvenčná odozva slúchadiel: 20 – 20000 Hz

Priemer meniča: 53 mm

Upevnenie mikrofónu: Odnímateľný

Citlivosť mikrofónu: -38 dB

Frekvenčná odozva mikrofónu: 50 – 10 000 Hz

Typ mikrofónu: Dynamický

Funkcie: ovládanie hlasitosti, stlmenie mikrofónu

Podsvietenie: Nie

Odpojiteľný kábel: Áno

Dĺžka kábla: 100 cm

Farba: čierna alebo biela

Platforma: XBOX One, Microsoft XBOX One S, Microsoft XBOX One X, Microsoft XBOX Series S, Microsoft XBOX Series X, PC, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5, Steam Deck Dodávané príslušenstvo: používateľská príručka, kábel 3,5 mm Jack, rozbočovač Minijack

Značky: