Možnosť zmeniť typ doručenej pošty je veľmi dôležitá funkcia pre tých, ktorí dostávajú veľké množstvo e-mailov denne.

Z nejakého dôvodu neboli používateľom Android zariadení umožnené tieto možností. Pokiaľ ide o voľbu typu doručenej pošty, tak túto funkciu mali prístupnú používatelia iOS a web verzií už nejakú dobu.

V krátkej dobe sa ale všetko zmení, pretože spoločnosť Google práve oznámila, že prináša možnosť nastaviť si typ doručenej pošty priamo vo vašom telefóne. Tieto možnosti umožnia používateľom služby Gmail pre systém Android usporiadať svoje priečinky doručenej pošty, vrátane prvej neprečítanej, dôležitej prvej, prvej a prioritnej doručenej pošty.

Vďaka najnovšej aktualizácii budú teraz používatelia služby Gmail vidieť v aplikáciách s Androidom rovnakú konfiguráciu e-mailu, ktorú si nastavili aj na webe. Navyše je tu nová možnosť, ktorá im umožňuje zmeniť typ doručenej pošty priamo z aplikácie Gmail pre systém Android, ktorá sa nachádza v časti Nastavenia / Doručená pošta.

Je potrebné poznamenať, že pôjde o postupné zavádzanie, ktoré môže trvať najmenej 15 dní, kým sa nová funkcia stane viditeľnou na zariadeniach so systémom Android. Takže buďte trpezliví pokiaľ v tejto chvíli možnosť novej voľby typu doručenej pošty neuvidíte.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Viac ako 90% používateľov Gmailu stále nevyužíva dvojstupňové overenie. Prečo by ste si však mali túto funkciu aktivovať?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.