Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Goodyear oznamuje otvorenie Drive Results Tour 2024. Prostredníctvom svojho vlajkového mobilného showroomu a nasadenia špeciálnej flotily Drive Results dodávok toto turné prinesie jedinečný zážitok pre prepravné spoločnosti, ktoré budú ťažiť z ponuky Goodyear.

Počas Tour spoločnosť Goodyear poskytne hmatateľné príklady toho, ako môže ponuka produktov, riešení a služieb Goodyear Total Mobility maximalizovať efektivitu, konkurencieschopnosť a udržateľnosť vozových parkov. So zameraním na prémiové pneumatiky Goodyear a inovatívne riešenia na monitorovanie pneumatík sa dopravcovia dozvedia, ako tieto technológie pomáhajú vozovým parkom zlepšovať spotrebu paliva, znižovať prevádzkové náklady a pomáhajú zmierňovať neočakávané riziká porúch počas prepravy tovaru, čo sú zásadné faktory na zabezpečenie obchodného úspechu.

Počas svojej cesty umožní Drive Results Tour 2024 tímom Goodyear prezentovať svoju ponuku na menších akciách u TruckForce partnerov, ako aj počas celého radu väčších udalostí, vrátane Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC) na SlovakiaRingu a na Autodrome v Moste, alebo počas veľtrhov a konferencií so zameraním na nákladné vozidlá, vozové parky a logistické operácie: speedCHAIN Slovakia v Modre pri Pezinku, Transport Show v Brne alebo speedCHAIN v Prahe.

Novým prvkom tohtoročného turné bude flotila Goodyear Drive Results dodávok s obsahom, ktorý demonštruje výhody integrovaného prístupu spoločnosti Goodyear k riadeniu efektivity vozového parku.

V najnovšom prieskume Goodyear Sustainable Reality Survey 2023 európski dopravcovia zdôraznili dôležitosť cieľov udržateľnosti a znižovania prevádzkových nákladov. Drive Results Tour 2024 upozorní na kritickú úlohu nákladných pneumatík pri zvyšovaní palivovej účinnosti znižovaním nákladov na palivo a emisií CO2. Tento dôraz na udržateľnosť je v súlade so záväzkom spoločnosti Goodyear poskytovať efektívne riešenia mobility, ako sú Goodyear TPMS, Goodyear DrivePoint a Goodyear CheckPoint, ktoré pomáhajú dopravcom dosahovať obchodné ciele bez toho, aby bola ohrozená výkonnosť vozového parku. Protektorovanie pneumatík Goodyear je ďalším udržateľným a nákladovo efektívnym riešením, ktoré predlžuje životnosť nákladných pneumatík, znižuje dopad na životné prostredie a znižuje celkové prevádzkové náklady vozového parku.

Sme nadšení, že môžeme oznámiť začatie Drive Results Tour 2024, ktoré stavia na obrovskom úspechu našich predchádzajúcich ročníkov v rokoch 2022 a 2023. Každý ďalší rok je Goodyear ešte lepšie pripravený vyraziť na cestu a priblížiť sa dopravcom po celej Európe. Náš záväzok posilňovať dopravcov inovatívnymi riešeniami zostáva neochvejný a sme dychtiví ukázať, ako môže naša sada Goodyear Total Mobility zvýšiť efektivitu, konkurencieschopnosť a udržateľnosť pre našich partnerov.“ – hovorí Maciej Szymański, marketingový riaditeľ pre nákladné pneumatiky Goodyear.

„Keď sa vydávame na túto cestu, tešíme sa na spojenie s dopravcami, pochopenie ich individuálnych výziev a predvedenie toho, ako ich môžeme vyriešiť pomocou nášho integrovaného prístupu k efektivite vozového parku. Drive Results Tour 2024 je dôkazom nášho odhodlania podporovať obchodné ciele našich zákazníkov a zároveň zabezpečiť optimálny výkon vozového parku pomocou našich pneumatík, inovatívnych riešení a mobilných aplikácií,“ dodáva.

Značky: