Nebude to iba o smartfónoch.

Google v posledných dňoch upozorňuje na dátum 4. októbra. Práve vtedy predstaví novú generáciu smartfónov Pixel 2, avšak iba o telefónoch jeho októbrová prezentácia nebude. Internetový gigant ukáže aj menšiu a lacnejšiu verziu svojho inteligentného reproduktora a vylepšené VR okuliare pre platformu Daydream. Fotografie všetkých noviniek už kolujú internetom, spoločne so stručnou charakteristikou, čo od ktorého zariadenia očakávať.

Google Pixel 2 vyrobí HTC, pričom jeho dizajn je veľmi podobný s XL verziou. Dostupný bude v troch farbách a v 64 GB, resp. 128 GB verzii. Cena sa bude pohybovať na úrovni 649 a 749 dolárov, podľa zvolenej veľkosti úložiska. Google Pixel 2 XL bude dostupný v dvoch farbách, pričom ponúka kombináciu čiernej a bielej a kombináciu dvoch odtieňov čiernej. V ponuke bude tiež 64 GB a 128 GB model s cenovkou 849, resp. 949 dolárov. Telefón vyrobí LG a špekuluje sa o dizajne s ultratenkými rámikmi okolo displeja. Pripomeňme nedávne špekulácie. Podľa servera TechRadar by mohli mať nové Pixely displej s pomerom strán 18:9 s rozlíšením 2560 × 1312 px. Ďalšie zvesti hovoria o zvýšenej odolnosti voči vode, snímač odtlačkov, CPU Snapdragon 835, 12 Mpx fotoaparáte a 4 GB RAM.

Vľavo Pixel 2, vpravo Pixel 2 XL. Obrázky ilustrujú dizajn, nie presné rozmery telefónu. Zdroj: droid-life.com

Google Home Mini je na prvý pohľad miniatúrnou verziou reproduktora Google Home. V prípade novinky sa Google zameral v prvom rade na integráciu a používanie Google Asistenta. Kvalita reprodukcie zvuku pri počúvaní hudby je v tomto prípade až na druhom mieste. A je pravdepodobné, že reproduktor bude potrebné stlačiť, aby sa virtuálny asistent aktivoval. Malý reproduktor bude k dispozícii v troch farbách, spomína sa cena 49 dolárov.

Zdroj: droid-life.com

Nový Google Daydream View má prakticky totožný dizajn ako predchodca. Pôsobí však dojmom, že je vyrobený z tvrdších materiálov. Nechýba ani ovládač. Novinka by sa mala predávať za 99 dolárov, čo je o 20 dolárov viac v porovnaní s predchodcom. Uvidíme teda, aké vylepšenia nové VR okuliare ešte prinášajú…

Zdroj: droid-life.com

Zdroj: Engadget, obrázky droid-life.com

Prečítajte si aj:

Dohady: Google Pixel 2 bude predstavený už budúci mesiac

 

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit