Naštartuj svoju novú kariéru v IT už dnes.

Green Fox Academy je programovacia akadémia, ktorá možno zmení život aj tebe. Stačí, aby si bol motivovaný a mal ambíciu zmeniť/naštartovať kariéru v IT odbore. Následne sa stačí prihlásiť do jedného z kurzov v Green Fox Academy a pokiaľ ho zvládneš, úspech je zaručený.

O Green Fox Academy sme už na webe touchit.sk písali – ide o jeden z najúspešnejších maďarských startupov, ktorý v roku 2018 expandoval do Prahy a od roku 2020 funguje aj na Slovensku. Táto programovacia akadémia nás zaujala z toho dôvodu, že učí programovať od úplných základov a poskytuje 100 % garanciu pracovného umiestnenia. Inak povedané, keď dokončíš kurz, máš garanciu pracovnej pozície. Green Fox Academy spolupracuje napríklad s Accenture, Barclays, Rohlík, mib:con a ďalšími.

Kurzy prebiehajú prostredníctvom online kurzov, avšak naživo a s mentormi, s ktorými môžeš komunikovať, vyjasniť si prípadné nezrovnalosti a získať z kurzu maximum. Popri štúdiu máš k dispozícii takisto psychológov a koučov, ktorí ti pomôžu s tréningom mäkkých zručností, ako je príprava na pracovné pohovory a rozvoj komunikačných zručností.

Pozrite si videocast, v ktorom sa rozprávame o tom, ako funguje výučba programovania v Green Fox Academy

Dva typy kurzov, špecializácie na Front-End, Back-End, Full-Stack alebo ServiceNow/Salesforce vývojára

Green Fox Academy ponúka dva typy kurzov. Super intenzívny kurz trvá necelých 5 mesiacov a počas tohto obdobia sa vzdelávanie stane tvojou hlavnou pracovnou náplňou. Týždenne budeš kurzu venovať 50 až 60 hodín (vyučovanie + domáce úlohy), pričom kurz pozostáva zo 640 vyučovacích hodín.

Alternatívou je Večerný / Víkendový kurz, ktorý trvá necelých 10 mesiacov a je navrhnutý tak, aby si prvé dva moduly mohol absolvovať aj popri práci. Študovať budeš najmä po večeroch a cez víkend, pričom týždenne je potrebné kurzu venovať približne 20 hodín. Posledný, projektový modul, je potrebné absolvovať v režime 5 × 8 hodín v pracovné dni + domáce úlohy.

V rámci oboch kurzov sa budeš učiť programovať v Jave, pričom si následne môžeš zvoliť špecializáciu na Front-End, Back-End, Full-Stack alebo ServiceNow/Salesforce vývojára. ServiceNow a Salesforce sú tzv. low-code platformy – ich popularita vo svete výrazne rastie a o low-code sa hovorí ako o platforme budúcnosti. Analytická spoločnosť Gartner odhaduje, že do roku 2024 bude až 65 percent vývoja webových aplikácii prebiehať práve na low-code platformách.

Na tento trend reaguje aj Green Fox Academy s cieľom umožniť svojim študentom vstúpiť na trh práce, ktorý rastie dvakrát rýchlejšie ako iné pracovné pozície pre vývojárov. Možnosť špecializovať sa na Salesforce/ServiceNow zakomponoval do svojich kurzov na základe rastúceho dopytu partnerských firiem po týchto technológiách.

Green Fox AcademyZdroj: Green Fox Academy
Green Fox Academy ťa naučí programovať za 4,5 mesiaca

Uzávierka prihlášok do najbližších kurzov je 23. januára 2022

Ak ťa zaujala predstava naučiť sa programovať a zresetovať alebo zlepšiť svoju kariéru, mal by si vedieť, že kurzy v Green Fox Academy prebiehajú v pravidelných intervaloch. Najbližší Večerný / Víkendový kurz začína 22. februára 2022 a najbližší Super intenzívny kurz sa spustí 23. marca 2022. Uzávierka prihlášok do oboch kurzov je 23. januára 2022.

Ceny kurzov, spôsob platby (k dispozícii sú 3 možnosti financovania) a všetky ďalšie potrebné detaily o kurzoch nájdeš na webe Green Fox Academy, TU. A do pozornosti dávame aj náš predchádzajúci článok o Green Fox Academy, v ktorom sme písali o tom, ako prebieha proces registrácie a 4-krokový výberový proces – jeho cieľom je zhodnotiť, či máš na to, aby si kurz v Green Fox Academy zvládol.

A pokiaľ si sa ešte nerozhodol, prečítaj si rozhovor s Michailom, prvým Slovákom, ktorý dokončil kurz v Green Fox Academy a dnes pracuje ako back-end vývojár pre platformu Microsoft Dynamics 365 v Accenture. V Green Fox Academy tiež nájdeš bezplatné workshopy, ktoré sa organizujú každé 3 až 4 mesiace. Ten najbližší, workshop základov programovania so zameraním na low-code, sa uskutoční už 26. januára 2022.

Green Fox AcademyZdroj: Green Fox Academy
Michail je prvý Slovák, ktorý dokončil kurz v Green Fox Academy. Dnes pracuje ako back-end vývojár pre platformu Microsoft Dynamics 365 v Accenture

Článok vznikol v spolupráci s Green Fox Academy.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit