Prvú časť seriálu Pustina budete môcť v túto nedeľu sledovať voľne takmer ktokoľvek.

Spoločnosť HBO Europe ponúkne počas víkendu 29. a 30. októbra voľné vysielanie, teda sprístupní svoj hlavný filmový kanál i tým divákom, ktorí ho nemajú predplatený. Prvú časť najočakávanejšieho seriálu Pustina bude môcť na HBO a HBO GO vidieť takmer ktokoľvek – s výnimkou používateľov s TV od operátorov Orange a SWAN.

Registrovaní používatelia HBO GO získajú aj ďalšiu výhodu. Oproti lineárnemu vysielaniu budú môcť vidieť o jednu časť seriálu Pustina navyše. V premiérovú nedeľu – 30.10. teda na HBO GO pribudnú hneď dve časti tohto očakávaného seriálu.

Okrem Pustiny sú do programu voľného vysielania zaradené i najnovšie americké seriály ako Westworld, Rozvod či Jedna noc. V programe HBO nájdu milovníci kvalitnej televíznej produkcie i seriál Quarry, ktorý môžu diváci poznať z programu Cinemax. Väčšina programu však bude zameraná na domácu originálnu tvorbu HBO Europe. V sobotu od 12:30 si diváci budú môcť vychutnať maratón úspešného romantického seriálu Až po uši, v nedeľu od 13:55 bude všetkých šesť častí kriminálneho trileru Mamon.

Už spomínanú Pustinu so Zuzanou Stivínovou v hlavnej úlohe diváci uvidia v nedeľu o 20:00 a o 21:00 bude v televíznej premiére nasledovať hororová snímka Polednice s Aňou Geislerovou.

Operátori na Slovensku s voľným vysielaním HBO:

UPC
M7 Group (Skylink)
SATRO
Slovak Telekom
DIGI SLOVAKIA

Prečítajte si aj:

HBO GO si predplatíte priamo cez internet aj bez operátora. Konečne!

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit