Dlho žiadaná funkcia je k dispozícii pre zariadenia so systémom Android.

HBO v tichosti sprístupnilo dôležitú funkciu pre mobilnú aplikáciu svojej služby HBO GO. Dlhoočakávaný offline režim je aktuálne k dispozícii pre zariadenia so systémom Android. Predpokladáme, že používatelia iPhonov a iPadov sa ho dočkajú počas najbližších dní v rámci najnovšej aktualizácie.

Doplnené: HBO sa s aktualizáciou iOS verzie príliš neponáhľalo a táto funkcia pribudla pre iPhony a iPady takmer po roku – je súčasťou verzie 5.9.4, ktorá je na stiahnutie dostupná od 23. 9. 2020.

HBO zaktualizovalo Android verziu HBO GO 26. septembra 2019. Na offline režim v popise novej verzie neupozornilo, použilo tradičnú formulku „všeobecné vylepšenia„. Novú funkciu sme si všimli po spustení aplikácie, v ľavom bočnom menu pribudla položka Sťahovanie.

HBO GO neumožňuje sťahovanie všetkých titulov v ponuke, príkladom sú filmy GLASS alebo Bohemian Rhapsody, ktoré offline režim nepodporujú. Ide však o výnimky, prevažnú väčšinu obsahu z HBO GO si môžete uložiť do vášho zariadenia.

Funkcia dočasného sťahovania je podľa HBO k dispozícii v prípade smartphonov a tabletov s operačným systémom Android OS 5.0 a novším. Stiahnuť a sledovať offline môžete až 25 súborov. Obsah vám bude k dispozícii počas nasledujúcich 30 dní.

Aplikácia neumožňuje voľbu kvality, veľkosť offline súboru zistíte v položke Sťahovanie a to až po skončení sťahovania.

HBO GO dostalo offline režim

Google Play
App Store

Stiahnite si HBO GO pre Android a iOS

Prečítajte si aj:

Roman odporúča: Vyskúšajte HBO GO a pozrite si seriál Černobyl

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit