Aplikácia je dostupná na stiahnutie v Obchode Play.

HBO vydalo dlho očakávanú verziu aplikácie HBO GO, ktorá je určená pre televízory a iné zariadenia so systémom Android TV v našom regióne. Tento operačný systém využívajú inteligentné televízory značiek Sony a Philips a tiež aj set-top box NVIDIA SHIELD TV či Xiaomi Mi Box.

HBO GO pre Android TV ponúka prehľadné rozhranie, ktoré je optimalizované pre veľké televízne obrazovky. Rozhranie aplikácie je rozdelené do niekoľkých obrazoviek – na úvodnej obrazovke sa zobrazujú odporúčania a seriály a filmy, ktoré máte rozpozerané.

HBO GO pre Android TV

K dispozícii sú aj samostatné obrazovky s prehľadom filmov a seriálov a nechýba ani vyhľadávanie. Hlavný prínos Android TV aplikácie však spočíva v jednoduchšom a pohodlnejšom sledovaní knižnice HBO GO na televíznej obrazovke. V minulosti museli majitelia zariadení s týmto operačným systémom využiť technológiu Chromecast na posielanie videa z mobilného zariadenia do televízora, čo nebolo vždy pohodlné.

HBO GO pre Android TV si môžete stiahnuť cez webové rozhranie Obchodu Play. Aplikáciu tiež nájdete priamo v Obchode Play pre Android TV. Aby ste mohli pomocou aplikácie sledovať filmy a seriály, budete potrebovať predplatné služby HBO GO, ktoré stojí 4,99 eur mesačne.

App Store

Stiahnite si HBO GO pre Android TV

Prečítajte si aj:

HBO spustilo samostatný predaj služby HBO GO. Cez vlastný web a za 4,99 eur mesačne (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit