Máte predplatné služby HBO GO? Na tieto novinky sa môžete tešiť v auguste.

HBO zverejnilo zoznam noviniek, ktoré v auguste pribudnú v ponuke služby HBO GO. Do pozornosti dávame tieto filmy a seriály:

 – Najsilnejší hlas (The Loudest Voice) – výborne obsadená sedemdielna miniséria je inšpirovaná bestsellerom o  Rogerovi Ailesovi (Russell Crowe), zakladateľovi Fox News. Aby sme porozumeli udalostiam, ktoré viedli k vzostupu súčasnej americkej republikánskej strany, treba najprv pochopiť Ailesa. Seriál sa zameriava primárne na minulé desaťročie, v ktorom sa vďaka vplyvu televízneho vysielania Ailes de facto stal vodcom Republikánov. Seriál sa dotýka kľúčových okamihov jeho života. Dostaneme sa aj k obvineniu zo sexuálneho obťažovania, ktoré vládcovi Fox News nakoniec zlomilo väz.

Boj o moc II. (Succession II) – seriál, ktorý vytvoril na Oscara nominovaný Jesse Armstrong (Politické kruhy), skúma témy moci, politiky, peňazí a rodiny. Hovorí príbeh o bohatej dysfunkčnej rodine, na čele ktorej stál donedávna Logan Roy (Brian Cox), generálny riaditeľ jedného z najväčších mediálnych a zábavných konglomerátov na svete.

Ovečky božie (Lambs of God, od 1. 8.) – na odľahlom ostrove žijú tri katolícke mníšky, posledné členky uzavretého spoločenstva svätej Anežky. Sú odrezané od zvyšku sveta v starom kláštore, kde medzi sochami anjelov bujnie divoká vegetácia a po kaplnke sa potulujú ovce. Mníšky tu žijú pokorný život, ktorý je plný odriekania, naplnený prácou, modlitbami a rozprávaním ponurých rozprávkových príbehov si vypĺňajú dlhé večery. Potom tam na misiu dorazí ambiciózny mladý kňaz…

– film Tomb Raider (od 18. 8.) poteší milovníkov akcie a dobrodružstva. Bude Alicia Vikanderová lepšia Lara Croft ako Angelina Jolie? Posúďte sami!

Ticho pred búrkou (Serenity, od 11. 8.) – na Oscara nominovaný Steven Knight prichádza s originálnym erotickým thrillerom. Baker Dill (Matthew McConaughey) je kapitán rybárskej lode, ktorý sprevádza turistov na rybárskej výprave. Ticho v jeho živote naruší jeho bývalá žena Karen (Anne Hathaway, ktorá po boku McConaugheyho hrala už v hviezdnom filme Interstellar), ktorá sa objaví so zúfalou prosbou o pomoc.

Do ponuky HBO GO tiež pribudne Bumblebee (od 4. 8. 2019) či Ready Player One (od 25. 8. 2019).

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

HBO spustilo samostatný predaj služby HBO GO. Cez vlastný web a za 4,99 eur mesačne (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit