Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative Technology oznámila vydanie Creative HS-720 V2, najnovšieho USB headsetu optimalizovaného na konferenčné hovory, ktorý ponúka bezproblémový spôsob efektívnej online komunikácie.

Creative HS-720 V2 ponúka jednoduché a efektívne riešenie konferenčných hovorov bez potreby ďalšieho softvéru alebo inštalácie. Tento headset má tiež osviežujúci nový vzhľad a je dodávaný s kondenzátorovým mikrofónom s potlačením hluku, ktorý vyzdvihuje hlas používateľa nad okolité zvuky, aby bola zaistená lepšia a jasnejšia komunikácia, ako aj s funkciou bočného monitorovania mikrofónu pre PC a Mac. Navyše sa dá tento flexibilný mikrofón ľahko  nastaviť v ľubovoľnom uhle pre čo najlepší zážitok z telefonovania.

Creative HS-720 V2 je vďaka svojej nízkej hmotnosti vhodný na celodenné nosenie, keďže ponúka dlhotrvajúci komfort aj pri dlhotrvajúcich hovoroch. Headset je tiež dodávaný s integrovaným diaľkovým ovládačom, takže používatelia majú jednoduchý prístup k funkciám, ako je stíšenie mikrofónu alebo prijímanie hovorov, a to všetko jednoduchým stlačením tlačidla. Headset navyše obsahuje aj 30 mm neodymové meniče špeciálne vyladené tak, aby poskytovali vylepšený zvukový výkon pre pracovné hovory, počúvanie hudby, filmové maratóny a dokonca aj hry.

Model Creative HS-720 V2, ktorý je vybavený všetkými nevyhnutnými funkciami pre pracovné hovory a bezproblémovým pripojením, je dokonalým zvukovým spoločníkom pre prácu z domu.

HS-720 V2 sa predáva za cenu 34,99 eur a je k dispozícii na Creative.com. Ďalšie informácie nájdete na stránke creative.com/hs720v2.

Značky: