Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) nedávno v rámci tlačovej konferencie What´s Next Western Digital predstavila dve novinky vo svojom produktovom rade WD_Black. Tieto novinky sa teraz dodávajú na trh. Sú to interný SSD disk WD_BLACK™ SN850X NVMe™ a herný externý SSD disk WD_BLACK P40 Game Drive. Obe novinky sú navrhnuté tak, aby zvýšili hráčom zážitok z hrania.

SSD disk WD_BLACK SN850X NVMe – optimalizovaný pre elitných hráčov, ktorí hľadajú bezkonkurenčný výkon. Tento výkonný interný SSD disk PCIe® Gen41 prináša zlomové rýchlosti čítania2 až 7 300 MB/s. Minimalizovaná latencia, prediktívne načítanie a adaptívne riadenie teploty zabezpečí hráčom neuveriteľný zážitok z hrania a pridá navyše rýchle časy načítania a spúšťania hier a herných kapitol, plný vizuálny zážitok a nekompromisné riadenie zahrievania. Ovládací panel WD_BLACK Dashboard (k dispozícii k stiahnutiu) s novým herným režimom Game Mode 2.0 (len pri Windows®) uvoľňuje potenciál rastu výkonu počítača, a hráči môžu hrať, streamovať, nahrávať a ukladať hry a dominovať pri ich hraní. Voliteľný chladič (pri modeloch 1 TB a 2 TB) je určený pre udržanie špičkového výkonu a je doplnený aj RGB podsvietením pre vylepšenie vzhľadu každého herného stroja.

Cena a dostupnosť:

SSD disk WD_BLACK SN850X NVMe je dostupný v kapacitách 1 TB, 2 TB a 4 TB3 prostredníctvom vybraných predajcov, resellerov a systémových integrátorov a taktiež v internetovom obchode Western Digital Store. Ceny začínajú na 211 EUR (1 TB bez chladiča).

Externý herný SSD disk WD_Black P40 Game Drive – vytvorený pre hráčov, ktorí hľadajú prenosné úložisko, ktoré ponúka výkon aj štýl. Externý herný SSD disk WD_Black P40 Game Drive má rozhranie USB 3.2 Gen2x2 a horúce rýchlosti čítania2 až 2 000 MB/s. Disk je doplnený RGB podsvietením s ovládaním (len Windows). Ovládací panel WD_BLACK Dashboard (k dispozícii k stiahnutiu) poskytuje plné ovládanie LED displeja a môže byť synchronizovaný s mnohými existujúcimi RGB ekosystémami pre nastavenie, ktoré môže byť personalizované podľa hráčovho obľúbeného štýlu. Štíhly, kompaktný a odolný dizajn disku predurčuje WD_Black P40 aj pre hranie hier na cestách.

Cena a dostupnosť:

Externý herný SSD disk WD_Black P40 Game Drive je dostupný v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB3 prostredníctvom vybraných predajcov, resellerov a systémových integrátorov a taktiež v internetovom obchode Western Digital Store. Ceny začínajú na 129 EUR (500 GB).