Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herné slúchadlá Genesis Neon 600 RGB sú vybavené špičkovými 50mm neodymovými magnetickými meničmi, ktoré zaručujú čistý zvuk v rozsahu 20 – 20 000 Hz špeciálne optimalizovaný pre hranie hier

Herné slúchadlá Genesis Neon 600 RGB zaujmú nielen kvalitou zvuku, ale aj šesťfarebným RGB podsvietením vrátane efektu dúhy v deviatich programovateľných režimoch. Ergonómia herných slúchadiel Neon Genesis 600 RGB je navrhnutá tak, aby zabezpečila maximálne pohodlie všetkým hráčom aj pri náročnom hraní.  Vysokokvalitné materiály zaručujú bezchybný vzhľad slúchadiel aj pri dlhodobom a intenzívnom používaný.

Slúchadlá Genesis Neon 600 RGB sú vybavené špičkovým, spoľahlivým a všesmerovým mikrofónom. Flexibilná konštrukcia umožňuje mikrofón slúchadiel ľahko nastaviť do najpohodlnejšej polohy.

Ovládacie prvky slúchadiel sú zabudované do náhlavovej súpravy a zabezpečujú stály a pohodlný prístup k najpotrebnejším funkciám, ako je pozastavenie, prehrávanie alebo ovládanie hlasitosti. Príjemná štruktúra tlačidiel so znateľným kliknutím umožňuje okamžité nastavenie hlasitosti.

Herné slúchadlá Genesis Neon 600 RGB sú vybavené 3,5mm mini jackom a extrémne odolným a flexibilným opleteným káblom. Dĺžka kábla 2,3 m zabezpečí optimálny dosah bez obmedzenia pohybu. Opletenie kábla je vyrobené zo špeciálnej tkaniny, ktorá zaručuje omnoho vyšší komfort používania než v prípade tradičných gumových káblov.

Herné slúchadlá Genesis Neon 600 RGB sú dostupné v dvoch farebných prevedeniach (čierna alebo biela) prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za cenu od 26 EUR vrátane DPH.

Technické špecifikácie:

Komunikácia: Káblové pripojenie

Konektory: Mini Jack x2

Konštrukcia slúchadiel: Uzatvorená zadná časť

Audio systém: 2.0

Mikrofón: Áno

Ovládanie hlasitosti: Integrované

Pomer signálu k šumu: 40 dB

Impedancia: 32 Ohm

Frekvenčná odozva slúchadiel: 20 – 20 000 Hz

Hladina akustického tlaku: 108 dB

Priemer meniča: 50 mm

Citlivosť mikrofónu: -48 dB

Frekvenčná odozva mikrofónu: 100 – 20 000 Hz

Podsvietenie: RGB

Dĺžka kábla: 230 cm, opletený

Hmotnosť: 365 g

Značky: