Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najúspešnejší HPE partneri roka 2019 sú známi.

Spoločnosť Hewlett Packard Enterprise ocenila svojich obchodných partnerov za výsledky v roku 2019. V príjemnom prostredí gallery Café Berlinka sa 29. januára 2020 uskutočnilo podujatie HPE Partner roka 2019, pričom prestížne ocenenie si prevzalo päť najúspešnejších obchodných partnerov.

O najúspešnejších obchodných partneroch sa rozhodovalo v kategóriách HPE Partner roka 2019, Najlepší HPE partner v predaji štandardnej infraštruktúry 2019, Najlepší HPE partner v predaji strategických riešení 2019, Najlepší HPE servisný partner 2019 a Najlepší HPE distribútor 2019. Hlavnú cenu HPE Partner roka 2019 odovzdal Santiago Aguado, generálny riaditeľ Hewlett Packard Enterprise Slovakia, Ondrejovi Vargovi, zástupcovi spoločnosti Aliter Technologies, a.s.

Santiago Aguado, generálny riaditeľ HPE Slovakia

Santiago Aguado, generálny riaditeľ HPE Slovakia. Zdroj: HPE

Aj napriek tomu, že väčšina zákazníkov na Slovensku si stále vyberá tradičnú IT infraštruktúru a prevádzkuje ju vo svojom datacentre, si myslíme, že čoskoro začneme pozorovať zvýšený záujem o alternatívu verejného cloudu.  Jeho hlavné výhody ako flexibilita, hospodárnosť vynaložených prostriedkov, či jednoduchosť správy sú nepopierateľné.  Tento výrazný trend v čerpaní IT zdrojov ako služby v HPE sledujeme a našim zákazníkom a partnerom ponúkame on-premise alternatívu vo forme služby HPE GreenLake.“, uviedol Santiago Aguado, generálny riaditeľ HPE Slovakia.

Zákazník má vo svojom datacentre na rozdiel od verejného cloudu IT infraštruktúru pod kontrolou, avšak platí len za spotrebované zdroje, akými sú napr. obsadený diskový priestor, využitý serverový výkon prípadne využité licencie softvéru. Všetku starostlivosť o prevádzku IT infraštruktúry poskytnutej formou služby HPE GreenLake pritom zákazník vie preniesť na HPE, prípadne na nášho autorizovaného partnera. Jasnými výhodami sú bezpečnosť, udržanie si kontroly nad kritickými aplikáciami a dátami, platba len za spotrebované IT zdroje a zbavenie sa prevádzkových činností, ktoré nesúvisia s jadrom podnikania.  Tento trend ponúkania IT zdrojov vo forme predplatného je už bežne ponúkaný softvérovými spoločnosťami a teraz prichádza na rad hardvér.

HPE produkty a riešenia tiež umožňujú zákazníkom rýchlejšie dosahovať obchodné výsledky zavádzaním nových obchodných modelov, vytváraním nových možností pre zákazníkov a zamestnancov a zvyšovaním prevádzkovej efektivity dnes aj do budúcna.

Ocenení HPE partneri v jednotlivých kategóriách:

  • HPE Partner roka 2019 – Aliter Technologies, a.s.
  • Najlepší HPE partner v predaji štandardnej infraštruktúry 2019 – TEMPEST a.s.
  • Najlepší partner v predaji HPE strategických riešení 2019 – eGroup Solutions, a.s.
  • Najlepší HPE servisný partner 2019 – AUTOCONT s.r.o.
  • Najlepší HPE distribútor 2019 – Tech Data Slovakia s.r.o.

Hewlett Packard Enterprise je globálnym lídrom v oblasti technológií a zameriava sa na vývoj inteligentných riešení, ktoré zákazníkom umožňujú bezproblémové zhromažďovanie, analýzu a využívanie dát od edge po cloud. HPE produkty a riešenia tiež umožňujú zákazníkom rýchlejšie dosahovať obchodné výsledky zavádzaním nových obchodných modelov, vytváraním nových možností pre zákazníkov a zamestnancov a zvyšovaním prevádzkovej efektivity dnes aj do budúcna.

Značky: