V jedenástom ročníku ankety Mobil roka 2017 powered by O2 môžete hlasovať v 7 kategóriách. Hľadáme nielen najlepšie smartfóny, ale aj príslušenstvo, ktoré nám z používania smartfónu poskytuje lepší zážitok. K svojmu smartfónu pripájame rôzne gadgety, inteligentné hodinky, bezdrôtové reproduktory a podobne.

Samostatnú kategóriu v našej ankete máme aj pre Bluetooth slúchadlá, vďaka ktorým si môžeme vychutnávať hudbu a to bez použitia zbytočných káblov. Do nášho výberu sme zaradili osem rôznych slúchadiel od výrobcov a to tak, aby boli zastúpene nielen dizajnové kúsky, ale aj slúchadlá na šport či na bežné používanie.

Hlasovať za svojho favorita medzi bluetooth slúchadlami môžete na stránke www.mobilroka.sk.

Čas máte najneskôr do 11. februára. Nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o 9 skvelých cien.

 

V ankete Mobil roka môžete hlasovať tu>>

V kategórii Bluetooth slúchadlá roka 2017 sú nominované tieto modely:

B&O Beoplay H9

Slúchadlá pre fajnšmekrov, ktorí chcú nosiť na hlave prvotriedne slúchadlá. Bezdrôtové s aktívnym odhlučnením. Fungujú aj ako klasické káblové, netreba si robiť starosti s nabíjaním. Ich batéria vydrží 21 hodín. Funkcia ToneTouch vyladí zvuk podľa toho, akú atmosféru z neho chcete. Raz darmo, teľacia koža sa dobre nosí.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Bowers & Wilkins PX

Dizajnový skvost hodný tejto značky. Bezdrôtovo alebo s káblom, použiť sa dajú akýmkoľvek spôsobom. Okrem potlačenia okolitého hluku v troch režimoch podľa prostredia, majú ešte niečo navyše. Detekciu zloženia z uší a automatické pozastavenie hudby alebo prepnutie do úsporného režimu položením slúchadiel na stôl. Bowers & Wilkins opäť ukázal, že vie robiť premyslené slúchadlá.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Bose QuietComfort 35 II

Super pohodlné slúchadlá s aktívnym odhlučnením. Vhodné na cestovanie, ovládanie hudby, ale aj oddych v rušnom prostredí. Stačí si zapnúť ANC a nechať tlmiť okolitý hluk. Dá sa s nimi volať a tiež  aktivovať hlasového asistenta Google. Sú perlou medzi slúchadlami vysokej triedy za dostupnú cenu.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Creative Outlier Sports

Slúchadlá na športovanie odolné voči vlhkosti a potu s certifikáciou IPX4. Používajú technológiou AuraSeal na dokonalé odhlučnenie. Špeciálny aretačný systém udrží slúchadlo pevne v uchu aj pri behu a pri vytrhnutí nespôsobuje bolesť. Praktické uchytenie poza krk je samozrejmosťou.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

JBL T450BT

Bezdrôtové slúchadlá s 3D-Axis skladateľným systémom. Zvukový systém využíva technológiu PureBass. Rozozvučí nízke tóny tak, aby boli výrazné, ale nepôsobili neprirodzene. Dá sa s nimi telefonovať a ovládať hudba priamo na slúchadlách. No a v neposlednom rade majú pohodlné mušle na nosenie dlhé hodiny.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

 

Marshall Major II Bluetooth

 

Klasika, za ktorú dá každý ruku do ohňa. Neskutočne výhodná cena, pevné uchytenie mušlí a jemné náušníky s tým správnymi prítlakom. Bezkonkurenčný zvuk porážajúci trojnásobne drahšie slúchadlá je samozrejmosťou. To všetko prepojené audio káblom na zaistenie čo najlepšieho prenosu zvuku.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Samsung IconX (2018)

Technologická špička pre aktívnych ľudí so schopnosťou merania tepu, automatického rozpoznania aktivity a vlastnou pamäťou na hudobné skladby. Ovládajú sa gestami a dotykmi priamo na slúchadlách. Unikátne sú hlavne svojimi fitness funkciami a vstavaným trénerom, ktorý bude sledovať vašu aktivitu a informovať vás o nej. Smartfón k nim netreba, športové aktivity sa do neho prenesú kedykoľvek neskôr.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Sony WH-1000XM2

Inteligentné slúchadlá s aktívnym odhlučnením vhodné do vlaku, lietadla, medzi hlučných kolegov v kancelárii alebo priamo na rušnú ulicu. Nová generácia obsahuje automatické rozpoznávanie okolia a aktivity. Funkcia Adaptive Sound Control aktivuje iný režim na ulici, ako v kancelárii. Sony pridáva unikátnu vlastnosť na kompenzáciu tlak v mušliach, na základe atmosférického tlaku.
Hlasujte za slúchadlá tu>>

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí bude zaradený do súťaže až o 9 atraktívnych cien.

Značky: