Aj tento rok hľadáme tie najlepšie telefóny a zariadenia z mobilného sveta za uplynulý rok.

Predstavili sme už rozumné mobily a aplikácie a pokračovať budeme kategóriou Gadget roka. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec.

V ankete Mobil roka powered by O2 hľadáme nielen najlepšie telefóny, ale aj príslušenstvo v podobe Bluetooth slúchadiel, reproduktorov, inteligentných hodiniek, gadgetov a tiež najlepšiu aplikáciu roka.

Za každý váš hlas v ankete Mobil roka 2019 powered by O2 prispejeme piatimi centmi občianskemu združeniu Neónka, ktoré pomáha ťažko chorým pacientom v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. Keď vás bude desaťtisíc, tak chorým deťom spríjemnia pobyt v nemocnici pomôcky v hodnote 500 eur, pri dvadsaťtisíc hlasoch nakúpime veci za 1000 eur. Čím viac vás bude, tým lepšie. 

DJI Mavic Mini

DJI Mavic Mini je dron, ktorý umožňuje realizovať nevšedné rodinné fotografie a videá napr. na výlete. Ľahko sa s ním lieta, zvládnu to aj deti. Nie je to však hračka, dá sa seriózne použiť. Jeho letová hmotnosť aj batérie je 249 gramov. Nahrávať obraz je možné na pamäťovú kartu alebo do úložiska smartfónu.

GoPro Hero 8 Black

Outdoorová kamera GoPro Hero 8 Black je najvšestrannejšia kamera s najstabilnejším natáčaním. Má zaoblený dizajn a vďaka sklápacím nožičkám je možné vymeniť držiak za pár sekúnd. Vďaka zaoblenému dizajnu padne do vrecka lepšie ako kedykoľvek predtým a výmena držiaka zaberie len niekoľko sekúnd vďaka vstavaným sklápacím nožičkám. Vyberať si môžete medzi troma digitálnymi šošovkami podľa toho, aký výsledok potrebujete dosiahnuť.

iRobot Roomba S9+

Najinovatívnejší robotický vysávač s technológia Perfect Edge, pokročilým 3D senzorom a špeciálne navrhnutou kútovou kefkou povysáva všade tam, kde potrebujete. Má až 40-krát vyšší výkon vysávania oproti predchádzajúcemu modelu a tiež širšie gumené kefy. Vďaka automatickej vyprázdňovacej stanici Clean Base môžete na vysávanie takmer zabudnúť. Roomba urobí všetko za vás. Cez aplikáciu si môžete zvoliť miestnosti, ktoré chcete povysávať.

JBL PartyBox 100

JBL Partybox 100 je silný kaliber medzi reproduktormi a to najlepšie, čo aktuálne môžete na ozvučenie párty použiť. Má silný a značne vyvážený zvuk. Svetelné efekty dokonale dotvoria atmosféru a v kombinácii s perfektnými basmi si ho obľúbite.

LEGO Technic 42100 Bagr Liebherr

Stavebnica LEGO Technic Bager Liebherr R 9800 obsahuje až 4108 dielikov, disponuje 7 motormi, vďaka ktorým je možné dosiahnuť dokonalé ovládanie stavebnice s precíznym pohybom. Vďaka aplikácii získate potom nekonečné kombinácie autentickej digitálnej hry s realistickými zvukmi a efektami.  Replika bagra zvládne pohyb dopredu aj dozadu, odbočenie, otáčanie nadstavby, zdvíhanie a spúšťanie ramena, otváranie a nakláňanie lopaty.

O2 Smart Box

Šikovné zariadenie ponúka množstvo funkcionalít. Okrem kvalitného routera pre vytvorenie rýchlej bezdrôtovej siete je výhodou aj to, že poslúži ako centrálna jednotka pre iné prvky inteligentnej domácnosti. Dizajn pekne ladí so zariadeniami v obývačke.

Samsung Wireless Battery Pack EB-U1200

Nová powerbanka s USB-C konektorom a bezdrôtovým nabíjaním vám umožní jednoducho dobiť batériu vášho smartfónu aj inteligentných hodiniek, takže už na cestách nemusíte hľadať elektrickú zásuvku. Zvládne dokonca i dva telefóny naraz, takže aj keď nabíjate svoj kompatibilný telefón, môžete pridať ďalšie zariadenie.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

Dizajnová elektrická kolobežka vybavená technológiou spätného dobíjania batérie, s ktorou prejdete až 45 km na jedno nabitie. Kolobežku veľmi ľahko zložíte, stačí stlačiť tlačidlo, sklopiť a zacvaknúť. Je skladná a dobre prenosná. Trup je vyrobený z ľahkej zliatiny hliníka.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí, bude zaradený do súťaže o 10 atraktívnych cien. Navyše každým hlasom prispejete na dobrú vec.

Značky: