V jedenástom ročníku ankety Mobil roka 2017 powered by O2 vám opäť prinášame možnosť vybrať svojich favoritov v 7 kategóriách. Päť kategórií sme už predstavili, dnes sú na rade produkty, ktoré majú už svoje pevné miesto v mobilnom svete a síce Inteligentné hodinky.

Inteligentné hodinky prinášajú funkcie smartfónu na zápästí používateľa. Zobrazujú prichádzajúce hovory, SMS správy, maily a iné upozornenia, monitorujú funkcie ľudského teľa v pokoji ako aj pri športových aktivitách a v neposlednom rade ukazujú presný čas 🙂 Viaceré z nominovaných hodiniek môžu byť právom považované aj za šperk.

Pokiaľ sa do 11. februára zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete vyhrať skvelé ceny.

 

V kategórii Inteligentné hodinky roka 2017 sú nominované tieto produkty:

Apple Watch Series 3

Najpredávanejšie hodinky na svete dostali tento rok už tretiu generáciu. Majú nenápadný, avšak elegantný dizajn a ponúkajú kombináciu výborných fitness funkcií a prepojenia s iPhonom. Prečítajte si našu redakčnú recenziu>>
Hlasujte za hodinky tu>>

Fitbit Ionic

Nové inteligentné hodinky od Fitbitu chcú zaujať najmä špičkovými fitness funkciami, bezkonkurenčným sledovaním spánku a virtuálnym trénerom, ktorého budete nosiť všade so sebou na vašom zápästí. Môžete s nimi plávať a fungujú s iOS aj Androidom.
Hlasujte za hodinky tu>>

Garmin fénix 5

Prémiové hodinky pre náročných športovcov obsahujú zabudovaný GPS modul, ponúkajú odolnú a masívnu konštrukciu a až dvojtýždňovú výdrž batérie. Vynikajú aj podporou množstva športov a cvikov, ktoré dokážu monitorovať. Prečítajte si náš redakčný článok>>
Hlasujte za hodinky tu>>

Huawei Watch 2

Hodinky so systémom Android Wear sú dostupné aj vo verzii s nano SIM slotom. Môžete pomocou nich telefonovať a používať ich aj bez telefónu. V segmente Android Wear zariadení ponúkajú najlepšie fitness funkcie na trhu.
Hlasujte za hodinky tu>>

Nokia Steel HR

Tieto hybridné športové hodinky kombinujú analógový ciferník so sledovaním aktivity a meraním tepu. Ich unikátne spracovanie poteší používateľov, ktorí hľadajú hodinky s klasickým dizajnom. Ich funkcie však zaujmú aj milovníkov inteligentných hodiniek.
Hlasujte za hodinky tu>>

 

Samsung Gear Sport

Gear Sport sú menšou verziou hodiniek Gear S3. Prinášajú odolnosť voči vode pri plávaní a zdokonalené monitorovanie aktivity pri športovaní či cvičení. Vďaka štýlovému dizajnu a vymeniteľným remienkom sú vhodné do telocvične, ale aj k obleku.
Hlasujte za hodinky tu>>

TCL MoveTime

Cenovo dostupné hodinky potešia pekným spracovaním, nižšou cenou a základnou funkcionalitou, ktorá pokrýva sledovanie chôdze, behu, spánku a tiež zobrazovanie notifikácií. Hodinky môžu zaujať menej náročných používateľov.
Hlasujte za hodinky tu>>

Xiaomi Huami Amazfit

Tieto fitness hodinky z Číny sa stávajú rovnakým hitom ako ich predchodca, náramok Mi Band 2. Kombinujú výbornú funkcionalitu a lákavú cenu. Majú 1,34-palcový transflektívny LCD displej, pevnú konštrukciu, GPS aj snímač tepu.
Hlasujte za hodinky tu>>

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. A nezabudnite, že každý hlasujúci bude zaradený do žrebovania o skvelé ceny.

Značky: