Bavia ťa najnovšie technológie, rád si o nich čítaš aj na zahraničných weboch, vyznáš sa v sociálnych sieťach a máš chuť pracovať v modernom technologickom portále TOUCHIT?

Máš smartfón, tablet, notebook či inteligentné hodinky a nevieš si bez nich predstaviť život? Tak potom sa hodíš k nám do tímu.

Hľadáme do redakcie človeka, ktorého naozaj baví písanie a ktorý chce odštartovať kariéru práve v dynamickom prostredí TOUCHIT, nechce v práci presedieť celý deň, no je ochotný venovať sa zmysluplnej činnosti, ktorá mu okrem peňazí prinesie aj kariérny a profesionálny posun.

Nehľadáme človeka, ktorý má iba prvotný zápal a nadšenie a po prvých dvoch článkoch si chuť nechá zájsť. Hľadáme dlhodobého kamaráta.

Čo od teba očakávame?
– prirodzený záujem o novinky zo sveta IT a dobrý prehľad o tom, čo sa vo svete technológií deje
– znalosť anglického jazyka na úrovni úplného pochopenia textu
– výbornú štylistiku, znalosť slovenského jazyka a písomný prejav
– to, že ti nebudeme musieť vysvetľovať, čo je to Android, iOS, Snapdragon, MediaTek, HDR či USB-C
– samostatnosť a iniciatívu, teda že nebudeš iba čakať na nejaké príkazy. Sám prídeš s nápadmi na nové články, ktoré aj redakčne spracuješ
– to, že budeš schopný/ná každý pracovný deň písať články na web touchit.sk
– to, že po istom čase ti budeme môcť zveriť do rúk aj naše sociálne siete

Čo ponúkame?

Ponúkame ti prácu v super kolektíve, kde sa nehráme na top manažérov či vypisovanie žiadaniek alebo tabuliek. Neznášame ulievanie a TOUCHIT je naše spoločné dieťatko, ktoré sa snažíme vychovávať tak, aby rástlo a stálo pevne nohami na zemi a bolo úspešné. Preto nehľadáme flákača, ale človeka, ktorý má naozaj chuť posunúť ďalej nielen TOUCHIT, ale aj samého seba.

Ďalej máš možnosť prichádzať s kreatívnymi nápadmi, ktoré nezostanú v zásuvke, ale budeme ich naozaj realizovať. Môžeš pracovať aj z domu (ale môžeš si prísť pokojne sadnúť aj k nám do kancelárie). Zároveň získaš prístup k najnovším produktom, ktorých máme v redakcii požehnane na testovanie.

Takže čo máš urobiť pre to, aby si bol členom nášho tímu?

  • pošli nám stručný životopis
  • napíš nám niekoľkými vetami, prečo by si u nás chcel/a pracovať
  • napíš nám, na akých serveroch si doteraz čítal/a o najnovších technológiách
  • a v neposlednom rade nám napíš, čo ťa v oblasti technológií najviac baví. Rovnako môžeš už pripojiť nejaké nápady na témy, ktoré by si chcel/a spracovať. A ak nebodaj už aj niečo máš napísané, alebo píšeš svoj blog, tak nám to pošli.

Svoju prihlášku nám pošli do 15. 8. 2017 na adresu info@touchit.sk s predmetom správy JOB TOUCHIT.

Spoluprácu môžeme začať ihneď, takže čím skôr sa ozveš, tým lepšie pre teba. O plate a pracovných podmienkach sa porozprávame osobne, no nerobí nám problém ani Skype.  Tak píš. Tešíme sa.

Značky: