Ak hľadáte bezdrôtovú myš k vášmu počítaču či notebooku, ste na správnom mieste.

Pri výbere elektroniky sa najčastejšie snažíme siahnuť po produktoch, ktoré nám dlho vydržia a budeme s nimi spokojní. Rovnako je to aj pri príslušenstve k vášmu počítaču, keďže sa bez myši na ovládanie zariadenia častokrát nezaobídeme. Ak aj vy ste momentálne v štádiu lovenia myší, najmä tých bezdrôtových, máme pre vás niekoľko tipov na tento typ príslušenstva k vášmu počítaču.

V našom výbere sme sa sústredili najmä na produkty, ktoré sú cenovo dostupné, no určite s nimi nebudete nespokojní. Cenovú kategóriu sme teda prispôsobili tak, že si medzi produktami vyberie svoju bezdrôtovú myš takmer každý.

Havit MS78GT

Úplne najlacnejším produktom, na ktorý sme sa pozreli v rámci nášho výberu, je bezdrôtová myš Havit MS78GT. Za túto myš zaplatíte menej ako 10 eur, takže ak hľadáte skutočne lacnú alternatívu, tak táto je určite pre vás vhodná. Havit MS78GT ponúka stabilné pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov a vďaka technológii plug&play ju jednoducho pripojíte k vášmu zariadeniu bez väčších problémov. Táto myš navyše disponuje ergonomickým dizajnom a kompaktnou konštrukciou, ktorá sadne do ruky každému.

Cena: 9,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Havit MS78GTZdroj: top4mobile.sk
Havit MS78GT

Dareu UFO 2.4G

Bezdrôtová myš Dareu UFO 2.4G rovnako patrí do lacného segmentu, pričom s kompatibilnými zariadeniami ju môžete prepojiť až dvoma spôsobami. Táto lacná bezdrôtová myš sa môže spojiť s až dvoma zariadeniami súčasne. O energiu myši sa postarajú 2 batérie AA a rovnako ako vyššie spomenutá myš ponúka ergonomický dizajn, s ktorým sa s ňou bude pracovať jedna radosť.

Cena: 15,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Dareu UFO 2.4GZdroj: top4mobile.sk
Dareu UFO 2.4G

Havit MS959WB

Do segmentu lepších a dokonca herných myší patrí bezdrôtová myš Havit MS959WB. Táto myš bola navrhnutá tak, aby vyhovovala aj štandardom hráčov, či už v rámci funkcií alebo aj dizajnu, z ktorého vás nebude bolieť ruka. Jej farebné prevedenie spojené s LED osvetlením dodáva myši prémiový dojem, no zároveň za ňu nezaplatíte v porovnaní s konkurenciou veľa. Jej výdrž je pritom veľká a pokojne s ňou môžete bez nabíjania pracovať aj niekoľko hodín bez prestávky.

Cena: 28,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Havit MS959WBZdroj: top4mobile.sk
Havit MS959WB

Dareu A955

Poslednou myšou, ktorá sa dostala do nášho výberu, je bezdrôtová myš Dareu A955. Tu už sa však rozprávame o príslušenstve k vášmu PC alebo notebooku, prípadne inému zariadeniu, ktoré si bezpochyby obľúbite. Vďaka optickému senzoru a technológii PBS sa táto myš vyznačuje presnosťou a prepojenie so zariadením umožňuje až tromi spôsobmi. Podsvietenie RGB dodáva myši prémiový dojem a rovnako ide o myš, ktorú využijete či už na kancelársku prácu alebo hranie hier.

Cena: 51,90 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Dareu A955Zdroj: top4mobile.sk
Dareu A955

Do nášho výberu bezdrôtových myší sme zahrnuli zariadenia z rôznych cenových kategórií. Sústredili sme sa však na to, aby šlo o príslušenstvo, s ktorým nebudete nespokojní. Ak by vás zaujímali ďalšie naše výbery príslušenstva, môžete sa pozrieť na príslušenstvo k smartfónu, na cesty či na výber slúchadiel do 50 eur.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.