Satelitnú televíziu môžete prijímať prakticky na každom mieste Slovenska, nie ste nijako obmedzení na to, aby ste mali na mieste príjmu kvalitný internet.

Satelitná televízia

Satelitná televízia DIGI TV je dostupná za zaujímavú cenu, je to od 10,60 eur mesačne. Je bez viazanosti a inštalácia je bezplatne a bude zrealizovaná do pár dní od objednania technikom. Ide o inštaláciu satelitnej antény a prijímača. Tento môže byť aj v podobe zásuvného modulu do inteligentného televízora.

Satelitný prijímač pre DIGI TVZdroj: TOUCHIT.sk
Satelitný prijímač pre DIGI TV

DIGI TV je zameraná na športových fanúšikov, v jej obsahu nájdete 18 športových programov, ktoré ponúkajú to najlepšie zo svetového športu vrátane Ligy Majstrov a anglickej ligy. Napr. je tu Nova Sport 1,2, Canal+ sport, Sport 1,2 a pod. Pre ľudí, ktorí preferujú je tu aj Maďarský balík, ktorý sa platí osobitne. Nájdete tu aj 12 detských programov vrátane Ťuki TV, Discovery, Eurosport, BBC Earth a pod.

Ladenie DIGI TVZdroj: TOUCHIT.sk
Ladenie DIGI TV

Voyo štart

Zaujímavou výhodou je benefit Voyo štart. Tento je bezplatný. Takto si môžete bezplatne sledovať 5 videí každých 30 dní. Naozaj je to v cene základného balíka a za týchto 5 videí nebudete platiť nič navyše. Navyše počas prvých 14 dní od aktivácie môžete sledovať neobmedzený počet videí z vybraného obsahu ponuky Voyo (nie je tam teda živé vysielanie, športové vysielanie a tituly s označením Voyo originals).

Voyo môžete sledovať až na dvoch zariadeniach súčasne a to vrátate smartfónu, inteligentného televízora alebo tabletu. Na sledovanie ponuky Voyo samozrejme potrebujete internet. Ponuka VOYO štart je viac ako 1300 titulov a pozrieť si môžete niektoré tituly skôr, ako si ich ostatní budú môcť pozrieť v televízii.

Zdroje: vlastné, DIGI TV

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.