Do predstavenia radu Honor 20 ostáva už iba týždeň.

Spoločnosť chce ešte pred samotnou konferenciou zaujať tromi fotografiami z top modelu Honor 20 Pro. Dve snímky sú zhotovené hlavným 48 Mpx senzorom s použitím nového nočného režimu AIS Super night, zatiaľ čo tretí obrázok je zhotovený pomocou ultra širokouhlého objektívu.

Zdá sa, že Honor 20 Pro kladie veľký dôraz na fotoaparát a pýši sa svetovo prvým clonovým číslom f/1.4 použitým v telefóne. Spolu s veľkým 48 Mpx senzorom dokáže zhotovovať vskutku pôsobivé zábery aj pri slabom osvetlení. Honor tiež potvrdil, že telefón bude obsahovať 48 Mpx AI Ultra Clarity režim, ktorý je obsiahnutý aj pri modeli Honor View 20, ako aj AI fotometrický systém.

Honor 20 Pro – fotografie z hlavného 48 Mpx fotoaparátu

Pokiaľ sa pozrieme bližšie aj na ultra širokouhlý fotoaparát, tak EXIF ​​zobrazuje clonu f/2.2 s ohniskovou vzdialenosťou 17 mm. Uvedené ohniskové vzdialenosti tiež potvrdzujú veľkosť senzora ultra širokouhlej kamery, čo zodpovedá 1/3.2″ senzoru.

Honor 20 Pro – širokouhlá  fotografia

Novinka sa má predstaviť už budúci týždeň v Londýne a naša redakcia pri predstavení nebude chýbať. Sledujte nás, čoskoro prinesieme viac informácií.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Séria Honor 20 bude predstavená koncom mája v Londýne. Kvalitné fotografie na prvom mieste

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.