Zlatá verzia smartfónu má totožné parametre s pôvodnou verziou s výnimkou úložiska.

Honor 7 nás v dobe svojho uvedenia na trh upútal výborným pomerom cena / výkon. 16 GB úložisko však dnes môže byť pre niekoho obmedzujúce, čo si uvedomil aj výrobca. Na trh uviedol zlatú verziu smartfónu s 32 GB úložiskom. Nazýva sa Honor 7 Premium Gold a je dostupná už aj u nás za cenu 399 EUR. Zariadenie je v ponuke obchodov Nay.sk, Alza.sk, Mall.sk a Datart.sk. Dodajme, že štandardná verzia so 16 GB úložiskom sa predáva za cenu 369 EUR.

5,2-palcový Honor 7 ponúka odolné kovové telo, programovateľné smart tlačidlo, čítačku odtlačkov prstov s podporou gest a kompatibilitu so všetkými lokálnymi LTE štandardmi. Vlajkovú loď značky Honor poháňa osemjadrový procesor HiSillicon Kirin 935. K vysokému výkonu dopomáha tiež 3 GB operačná pamäť. Batéria s kapacitou 3100 mAh ponúka dlhú výdrž na jedno nabitie a funkciu pre ultra rýchle nabíjanie.

Honor 7 Premium Gold disponuje dvoma kvalitnými fotoaparátmi, oba majú množstvo kreatívnych fotografických funkcií pre ešte lepšie fotografie. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 20 MPx so svetelnosťou f / 2.0 umožňuje vytváranie ostrých snímok aj počas zlých svetelných podmienok. Predný širokouhlý 8MPx fotoaparát so svetelnosťou f / 2.4 dopĺňa zabudovaná osvetľovacie dióda.

Video z predstavenia smartfónu Honor 7 v Londýne

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit