Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR 70 je vybavený špičkovým snímačom IMX800 od SONY pre úžasné fotografie, dvoma hlavými fotoaparátmi a špeciálnym vlogovacím režimom Sólové vystrihnutie pre nahrávanie skupín ľudí a jednotlivcov na jeden záber.

Spoločnosť HONOR počas veľtrhu IFA oznámila oficiálny štart predaja smartfónu HONOR 70 na európskych trhoch. Tento smartfón je najnovším prírastkom do špičkového radu N. Štýlový HONOR 70 je vybavený pôsobivým systémom fotoaparátov, inovatívnymi vlogovacími funkciami a unikátnym dizajnom pripomínajúcim šperky. Na Slovensku sa bude predávať od 13. septembra v dvoch verziách. Verzia so 128 GB pamäťou bude dostupná za 549 Eur a verzia s 256 GB pamäťou bude dostupná za 599 Eur.

Predstavujeme režim Sólové vystrihnutie, prvý vlogovací režim tohto druhu

HONOR 70 prináša výnimočné inovácie v oblasti tvorby videa a predstavuje novinku v podobe režimu Sólové vystrihnutie, ktorý ponúka prelomové riešenie umožňujúce používateľom vytvárať portrétne vlogy. Tie sa zameriavajú na konkrétnu osobu v skupinovom videu pomocou technológie automatického sledovania osoby.

Vďaka funkcii Dual Video Streaming vytvoríte viacero videí súčasne. Okrem hlavného skupinového záberu je možné v rámci hlavného videa natočiť aj jednotlivca. Táto funkcia je určená pre tvorcov obsahu, ktorí sa chcú zamerať na hrdinu svojho príbehu. Perfektne sa hodí na všetky detské oslavy, herecké predstavenia alebo pre zachytenie vašej obľúbenej hudobnej skupiny. Vďaka funkcii Seamless Focus Switch môžete jedným ťuknutím prsta zmeniť zaostrenie videa a zamerať sa na niekoho iného, čo umožňuje slobodne a pohodlne vytvárať vlogy v rôznych formátoch.

Prvé svetové predstavenie nového 1/1,49-palcového snímača IMX800 od SONY pre úžasné fotografie

Fotoaparát HONOR 70 poskytuje najlepšie fotografické zážitky vo svojej triede. Je vybavený vynikajúcim duálnym hlavným fotoaparátom so špičkovou technológiou výpočtovej fotografie poháňanej umelou inteligenciou. Obsahuje tiež vlastný obrazový softvér HONOR Image Engine, ktorý poskytuje úžasné snímky a zábery vo vysokom rozlíšení v jedinečnom a konzistentnom štýle.

Duálny hlavný fotoaparát je vybavený 54 Mpx super snímacím svetelným senzorom IMX800 od SONY s clonou f/1,9. Je to prvý smartfón vybavený týmto vlajkovým 1/1,49-palcovým senzorom, ktorý zlepšuje obrazový výstup a zachytíte s ním viac svetla pre jasnejšie a detailnejšie fotografie. Fotoaparát HONOR 70 je vybavený 50 Mpx ultraširokouhlým a makro fotoaparátom s clonou f/2,2, s ktorým dostanete do záberu širšie scény alebo zhotovte makro zábery s výnimočnou kvalitou obrazu. Predná strana HONOR 70 obsahuje 32 Mpx super ostrý selfie fotoaparát stvorený pre nádherné selfie s mimoriadne jasnými detailmi.

Estetický dizajn inšpirovaný diamantmi   

HONOR 70 stelesňuje prvotriednu a jedinečnú estetiku a bol navrhnutý so symetrickým  displejom s dvojitými zaoblenými oblúkmi. Tento telefón má hrúbku len 7,91 mm[1] a celkovú hmotnosť 178 g², takže sa bez problémov zmestí do malých kabeliek a vreciek.

HONOR 70 je fúziou módy a technológie. Prináša špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá vizuálne interpretuje svetlo žiariace cez diamanty, čo z neho robí robí dokonalý módny doplnok. Dokonale sa tak hodí k farebným a žiarivým šperkom na každú dennú príležitosť.

Skvelý výkon a vynikajúce technické parametre

Vo vnútri HONOR 70 sa nachádza 6nm procesor Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G. Tento čip je schopný zvládnuť intenzívne a náročné úlohy, pričom zaručuje plynulú grafiku pri hraní hier a bleskové reakcie.

S podporou jedinečných technologických inovácií od HONOR ako sú GPU Turbo X a OS Turbo X, prináša HONOR 70 vyšší výkon a silu. K tomu je potrebné spomenúť aj technológiu Anti-aging Engine, ktorá dokáže inteligentne vyčistiť nevyžiadané systémové súbory a poskytnúť tak užívateľovi viac úložného priestoru.

Displej smartfónu HONOR 70 dokáže zobraziť až 1,07 miliardy farieb, pokrýva 100 % farebného spektra DCI-P3 a podporuje HDR 10+, takže prináša živé farby s ostrými a jasnými detailmi. Displej je tiež vybavený špičkovou technológiou pulznej šírkovej modulácie stmievania (PWM) s frekvenciou 1920 Hz, ktorá emituje okolité osvetlenie pre pohodlné sledovanie. Vďaka 120 Hz dynamickej obnovovacej frekvencii a 300 Hz³ dotykovej vzorkovacej frekvencii vám displej HONOR 70 dodá vyššiu efektivitu a rýchlejšiu odozvu dotyku, či už ide o hranie hier alebo prehliadanie sociálnych sietí.

HONOR 70 je vybavený veľkokapacitnou 4800mAh batériou⁴ s 66W rýchlonabíjaním HONOR SuperCharge, ktorá vám zabezpečí celodenné nepretržité používanie. Pomocou priloženej nabíjačky môžete HONOR 70 nabiť z 3 % na 60 % len za 20 minút⁵.

HONOR 70 je prvým smartfónom radu HONOR N, ktorý sa môže pochváliť najnovším používateľským rozhraním HONOR Magic UI 6.1 založeným na systéme Android 12. Ponúka celý rad vylepšených, prispôsobených funkcií, ktoré prinášajú rýchlu odozvu za každých podmienok.

Ceny a dostupnosť

HONOR 70 je navrhnutý s dôrazom na štýl a je k dispozícii v celej palete nádherných a elegantných farebných vyhotovení vrátane čiernej Midnight Black, striebornej Crystal Silver a zelenej Emerald Green.

Na Slovensku sa bude HONOR 70 predávať od 13. septembra u operátora O2 a predajcu elektroniky NAY. Verzia so 128 GB pamäťou bude dostupná za 549 Eur a verzia s 256 GB pamäťou bude dostupná za 599 Eur. Pre viac informácií prosím navštívte www.hihonor.com.


[1] Údaje z laboratórií HONOR. Skutočné rozmery sa môžu líšiť v závislosti od konfigurácie, výrobného procesu a metódy merania. Hrúbka (7,91 mm) telefónu nezahŕňa výčnelok fotoaparátu.

2 Údaje z laboratórií HONOR. Celková hmotnosť vrátane batérie. Skutočná hmotnosť sa môže líšiť v závislosti od konfigurácie výrobku, výrobných procesov a metód merania.

3 Obnovovacia frekvencia obrazovky a vzorkovacia frekvencia dotyku sa môžu pri rôznych aplikáciách a herných obrazovkách mierne líšiť.

4 Normálna kapacita je 4800 mAh a garantovaná kapacita je 4700 mAh (nevymeniteľná batéria).

5 Údaje o nabíjaní pochádzajú z laboratórnych testov spoločnosti HONOR vykonaných pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti 45-80 %, pri ktorých sa telefón nabíjal pomocou originálneho nabíjacieho adaptéra a kábla s vypnutou obrazovkou pri kapacite 3 %. Skutočné údaje sa môžu líšiť v dôsledku rozdielov medzi jednotlivými produktmi, verziami softvéru, podmienkami používania a faktormi prostredia. Všetky údaje závisia od skutočného používania.

6 Dostupnosť farebných prevedení sa líši podľa regiónu. Overte si dostupnosť na svojom trhu.

Značky: