Nechýba ani displej s pomerom strán 18:9.

Pred mesiacom sa začal predávať Honor 6C a už tu máme prvé informácie o jeho nasledovníkovi. Hovoríme tak o Honore 7C, ktorý by sa mal na trhu objaviť ešte tento mesiac za cenu približne 240 dolárov.

Honor 7C je vybavený kovovým telom s tvrdeným sklom, no zaujme hrúbkou, ktorá je len 7,8 mm. Obsahovať bude tiež 5,99 palcový FullView displej s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 1440 x 720 px. Dostupný by mal byť v troch farebných prevedeniach – zlatom, modrom a čiernom. Zlaté prevedenie by malo byť však dostupné iba pre používateľov v Číne.

V zadnej časti smartfónu môžu používatelia okrem čítačky odtlačkov prstov nájsť aj dvojitú kameru s rozlíšením 13 MP a 2 MP s automatickým zaostrovaním. Na prednej strane, hneď vedľa senzoru pre jas je možné nájsť 8 MP selfie kameru.

Honor 7C bude bežať s osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 450 a 3 GB pamäte RAM. O dlhú výdrž počas dňa sa postará 3000 mAh batéria. Interná pamäť bude iba 32 GB s možnosťou rozšírenia. U strednej triedy je to však štandardná veľkosť.

Budúcich majiteľov Honoru 7C môže tešiť aj prítomnosť Androidu Oreo a EMUI 8.0, ako aj veľmi rýchle odomykanie tvárou. Naopak veľkou nevýhodou je to, že odomknúť zariadenie pomocou tváre bude možné až po májovej aktualizácii systému a zároveň nepoteší ani absencia NFC či USB 3.0.

Zdroj: AndroidAuthority

Značky: