Honor 7X je zástupca strednej triedy čínskeho výrobcu, ktorý patrí pod spoločnosť Huawei.

Smartfón aj napriek prijateľnej cenovke ponúka pomerne slušnú výbavu. Zariadenie prišlo na trh s nadstavbou EMUI 5.1 na báze Android Nougat a spoločnosť prisľúbila aktualizáciu na Android 8.0 Oreo spolu s nadstavbou EMUI vo verzii  8.0. Aktualizácia bola prisľúbená na druhý štvrťrok roka 2018.

Najnovšia správa od spravodajskej spoločnosti My Drivers uviedla, že zástupcovia spoločnosti potvrdili, že stabilná verzia aktualizácie EMUI je už v štádiu vývoja a bude v máji vydaná.

Nová aktualizácia EMUI 8.0 prináša funkcie odvodené od AI, ktoré dokážu predvídať správanie používateľov a urobiť z používania telefónu lepší zážitok. RAM je komprimovaná a pamäť je nepretržite defragmentovaná, aby sa zachovala výkonnosť a efektivita.

Spoločnosť vypustila pre 20 000 používateľov stabilnú verziu aktualizácie. Zdá sa, že sa to udialo len v prípade čínskej verzie ROM. Tí, ktorí majú globálnu alebo severoamerickú verziu ROM, a sú zaregistrovaní do Beta programu, budú pravdepodobne medzi prvými, ktorí dostanú stabilnú zostavu OTA. Očakáva sa v máji.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Honor 10 sa predstaví už dnes (doplnené fotky)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.