Dnes je v Číne očakávané predstavenie novinky od spoločnosti Honor.

Doplnené 19.4.2018: Honor 10 nezaprie podobnosť s rodinou Huawei P20.

Honor 10 sa nám ukazuje na tlačových renderoch. Je nápadne podobný s Huawei P20. Pred nedávnom sme zverejnili informáciu o predstavení nového zariadenia od spoločnosti Honor. Tá uvádzala termín predstavenia na 15. mája v Londýne. Novinka sa môže dokonca predstaviť už dnes v Číne. Sme zvedaví.

Doplnené 10.4.2018: Honor 10 odhalil svoju zadnú stenu.

Aj keď je Honor 10 už niekoľko týždňov predmetom špekulácií, tak až teraz sa k nám dostáva prvá oficiálna podoba zariadenia, ktoré sa nám čoskoro predstaví.

Zadná stena obsahuje duálnu kameru so svetelnosťou f /1,6 a blesk so štyrmi diódami.

Niektoré zdroje dokonca tvrdia, že farebné prevedenie by mohlo priniesť malú revolúciu. Smartfón sa má zafarbovať podľa teploty okolia od červenej po modrú.

V každom prípade sa premiéra Honor 10 očakáva 19. apríla. Bude sa konať v Číne. Pre Európu sa termín predstavenia plánuje na 15. mája. Honor 10 bude mať 5.8″ displej, Kirin 970 a duálny fotoaparát 12 + 20 Mpx, ktorý je rovnaký ako pri Huawei P20.

Pôvodný text: Pred pár dňami začala spoločnosť Honor rozposielať pozvánky na predstavenie svojho ďalšieho zariadenia. Udalosť sa bude konať v Londýne 15. mája. V pravej časti pozvánky je obrys smartfónu a výrazná je aj skratka pre umelú inteligenciu AI.

Honor si pravdepodobne veľmi verí aj po dizajnovej stránke a pripravuje zariadenie, ktoré sa bude jednoducho páčiť. Heslom večera bude “Beauty in AI ”.

Je teda vysoko pravdepodobné, že Honor v máji predstaví svoju novú vlajkovú loď, ktorá bude menšou verziou Honor View 10. Očakávaný na tomto predstavení bude rozhodne smartfón Honor 10. Uniknuté informácie, ktoré sa dostali na verejnosť hovoria o zariadení s čipsetom Kirin 970 a 5,7” displejom.

Očakáva sa, že novinka bude mať výrez v displeji, duálny fotoaparát a čítačku odtlačkov prstov na prednej stene pod displejom. Dizajnovo by sa mohla „10-tka ” inšpirovať nedávno predstaveným modelom P20 od Huawei.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Honor View 10 prichádza na Slovensko: Lacnejšia alternatíva k Huawei Mate 10 Pro má svoje vlastné Face ID aj Animoji (doplnené)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.