Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR zažíva bombastický reštart aj podporu špičkových partnerov, medzi nimi Qualcomm alebo exkluzívnou spoluprácou s operačným systémom Windows.

HONOR je s Google službami späť v plnej sile s prémiovými výrobkami. Nedávne uvedenie mobilného telefónu HONOR 50 v nádhernom dizajne inšpirovanom šperkárskou manufaktúrou s pokročilou výbavou na natáčanie alebo predstavenie vlajkovej lodi mobilného telefónu HONOR Magic3 okamžite akcelerovali predaje na čínskom trhu.

V auguste 2021 sa podiel HONOR na trhu v Číne vyšvihol až na 16,2 %. Veríme v rýchlu expanziu po celom svete, uviedol George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd. A dodáva: „Pokračujeme ďalej v našej vízii v integrovaní a vzájomnej inšpirácii dokonalého dizajnu a špičkovej technológie. Naše novinky majú vo výbave najvyspelejší systém fotoaparátov alebo najnovší prémiový čip Qualcommu. Táto kombinácia najnovšej technológie, dizajnu a výkonnosti vďaka podpore skutočných globálnych top dodávateľov v odvetví, je záruka, že zákazník vždy dostane skutočne najlepší produkt v kategórií.“

HONOR MAGICBOOK V 14 je prvý notebook na svete s novým OS Windows 11

HONOR a Microsoft ďalej pokračujú v posilňovaní partnerstva a vyvíjania riešenie zahŕňajúce rôzne softvérové aj hardvérové technológie pre rôzne užívateľské scenáre.

„Máme veľkú radosť, že HONOR spoločne s Microsoft postavil silný základ pre vzájomnú veľmi úzku spoluprácu koncových zariadení a riešením pre akýkoľvek scenár vytvorenia smart sveta pre každého,“ zdieľal George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd.

Viceprezident, predseda predstavenstva a CEO Microsoft GCR Dr. Hou Yang dodal: „V ére dnešnej novej reality, sa vo všetkých častiach sveta akceleruje digitálna transformácia. S rastom hybridného štýlu práce a elektroniky okolo nás, zákazníci očakávajú viac pohodlia, bezpečia a lepšiu interakciu z ich mobilných zariadení, systémov a aplikácií, ako doma, tak aj v práci.“

Značky: