Skladacím smartfónom verí ďalší výrobca.

Skladacie telefóny sú na trhu už niekoľko rokov. Aktuálne najväčší úspech zaznamenáva kórejský Samsung, ktorý už predstavil ich tretiu generáciu. Prednedávnom sme zachytili správu, ktorá informovala, že svoje vlastné skladacie zariadenie pripravuje aj Honor.

Pred koncom roka sme síce nevedeli, kedy má spoločnosť tento nový smartfón predstaviť, avšak nové správy nám už toho prezrádzajú podstatne viac. Honor totižto oficiálne potvrdil dátum uvedenia svojho prvého skladacieho smartfónu. Honor Magic V bude uvedený na trh 10. januára o 12:30 nášho času. Predstavenie novej vlajkovej lode bude samozrejme možné sledovať online.

Honor Magic VZdroj: GSMArena
Honor Magic V

Pokým sme ešte pred koncom roka nevedeli, o aký typ skladacieho zariadenia pôjde, portál GSMArena prezrádza, že novinka bude mať podobnú konštrukciu ako Galaxy Z Fold3. Viac o dizajne prezrádza aj propagačný obrázok vyššie. 

Keďže Honor Magic V bude skutočnou vlajkovou loďou roka 2022, v jeho výbave nebude chýbať čipová sada Snapdragon 8 Gen 1. Z ďalšej výbavy očakávame 66 W rýchle nabíjanie, Android 12 a Google služby.

Je pritom možné, že Honor opäť predstaví zariadenie, ktoré bude mať prijateľnú cenu.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.