Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na barcelonskom veľtrhu čaká predstavenie inovatívny skladací smartfón HONOR Magic5 Vs alebo vlajkový model s úchvatným fotoaparátom HONOR Magic5 Pro.

Magický okamih na MWC 2023 sa blíži! Už najbližší pondelok 27. februára 2023 o 13:30 predstaví technologická spoločnosť HONOR na barcelonskom veľtrhu svoju vlajkovú HONOR Magic5 Series, v ktorej prípade pôjde zároveň aj o európskou premiéru. A tí, ktorí nebudú priamo na mieste, môžu sledovať show predstavenia technologických a produktových noviniek HONOR, online.

On-line stream z HONOR MWC 2023 Keynote a európsku premiéru HONOR Magic5 Series môžete sledovať na webových stránkach spoločnosti v pondelok 27. februára od 13:30 na oficiálnom webe: http://bit.ly/3Etcyu1

HONOR Magic5 Series mieri do Európy! Očakávania sú veľké a v Barcelone HONOR ukáže to najlepšie, čo v súčasnosti vie v oblasti smartfónov. Novinári i fanúšikovia technológií sa tak presne podľa claimu “Unleash the Power of Magic“ môžu tešiť na skutočné hi-tech kúzla. Či už pôjde o skladací model HONOR Magic5 Vs alebo vlajkový smartfón HONOR Magic5 Pro, ktorý ponúkne to najlepšie pre amatérskych aj profesionálnych fotografov.

Inovácie v skladačkách

Jedným z vrcholov nielen HONOR Keynote, ale celého MWC, bude predstavenie skladacieho modelu, ktorý ponúkne hi-tech riešenie zvonku, aj vo vnútri. A práve inovatívny rozkladací pánt, v rámci ktorého dokázali technologickí experti HONOR zredukovať počet dielov HONOR Magic5 Vs z 92 na len 4, už mali možnosť nadšenci smartfónov vidieť v exkluzívnom rozbore TU. Na MWC sa však čaká predstavenie plejády ďalších technologických vychytávok.

Fotografické kúzla

HONOR minulý týždeň odtajnil napríklad spoluprácu s Guinnessovými svetovými rekordmi a podieľal sa vďaka úžasnému fotoaparátu smartfónu HONOR Magic5 Pro na zaznamenaní hneď prvého, kedy zaznamenal prekonanie rekordu basketbalistu pri smeči. Na MWC ale predstaví viac. Jedným zo smerov, na ktorý sa zameria, je využitie umelej inteligencie pre dokonalé zaznamenanie pohybu, ďalším potom napríklad nočná fotografia.

Maratónec pre masy

A spozornieť by mali aj tí, pre ktorých sú pri mobilných telefónoch kľúčové také špecifikácie ako napríklad rekordná, trojdenná výdrž batérie. Napokon práve v tomto parametri si jeden zo zástupcov HONOR Magic5 Series, ktorého v Barcelone tiež čaká premiéra, pripísal v posledných dňoch výrazný úspech v laboratóriu DxOMark, keď ešte pred predstavením obsadil so 152 bodmi priečku na čele rebríčka najlepších batérií.

Značky: