Model HONOR Magic6 Pro v rebríčku DxOMark zahviezdil.

Rebríček DxOMark sa zvyčajne spája s fotomobilmi, resp. hodnotením telefónov podľa ich fotoaparátov. Aj napriek tomu sa však venuje aj iným súčastiam telefónov a testujú sa tak aj displeje, batérie, reproduktory či selfie fotoaparáty v samostatnej kategórii. Týmto testom len nedávno prešiel model HONOR Magic6 Pro, ktorý získal hneď niekoľko prvenstiev. Ocenenia si tak nesie v kategóriách displeja, batérie aj selfie fotoaparátu, odkiaľ vyšiel ako víťaz.

HONOR však v tomto rebríčku hviezdil aj minulý rok so sériou smartfónov Magic5. Nová séria smartfónov teda úspešne nadviazala na svojho predchodcu, ktorý si stále drží vysoké priečky v hodnoteniach. Ako je na tom teda nový HONOR Magic6 Pro v porovnaní s konkurenciou? To si teraz prezradíme.

HONOR Magic6 Pro má lepší displej ako najnovší Samsung

Model HONOR Magic6 Pro zahviezdil vo viacerých oblastiach, no displejom pokoril aj najnovší Samsung. So svojimi 157 bodmi získal prvé miesto medzi telefónmi s najlepším displejom, pričom Samsung Galaxy S24 Ultra získal o dva body menej. HONOR však porazil aj celú sériu Google Pixel 8 a obhájil svoju reputáciu práve medzi telefónmi s prémiovými displejmi. Model HONOR Magic5 Pro sa doteraz drží na zdieľanej ôsmej priečke, vylepšenia v porovnaní s minulým rokom však boli viditeľné vo viacerých oblastiach.

Zdroj: Touchit.sk
HONOR Magic6 Pro v krásnej zelenej farbe

V oblasti batérie HONOR pokoril samého seba

Až do otestovania tohto telefónu držal prvé miesto medzi telefónmi s najlepšou batériou minuloročný model HONOR Magic5 Lite. Ten so svojimi 152 bodmi nebol pokorený od februára 2023 a keď sa pozrieme na TOP desiatku, HONOR v nej figuruje až šesťkrát. Prvé miesto však teraz drží už model HONOR Magic6 Pro so 157 bodmi, pričom platforma DxOMark uvádza, že telefón dokáže na jedno nabitie vydržať až 3 dni a 9 hodín.

Zdroj: Touchit.sk
Umelá inteligencia v HONOR Magic6 Pro

Skvelé výsledky má aj pri selfie fotoaparáte

Selfie fotoaparát modelu HONOR Magic6 Pro bol tiež úspešný. So 151 bodmi predbehol model iPhone 15 Pro Max, ktorý v rebríčku držal rekord so 149 bodmi. HONOR výrazne vylepšil selfie fotoaparát vo svojej vlajkovej lodi, keďže model Magic5 Pro z minulého roka získal len 123 bodov. Aktuálne sa drží na zdieľanej 48. priečke, čo nie je výsledok, ktorý by si želali milovníci selfie fotografií.

Okrem týchto troch súčastí však HONOR Magic6 Pro uspel aj v oblasti zvuku, tam sa umiestnil na zdieľanej druhej priečke. Prvé miesto totiž doteraz drží herný model Black Shark 5 Pro.

Zdroj: DxOMark

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.