Bude mať osvedčený dizajn, a ešte lepšie fotoaparáty.

Spoločnosť Honor aktuálne pracuje na nástupcoch série Magic5, pričom už teraz sa na internete objavila skutočná fotografia prvého telefónu zo série Magic6, ktorým je model Pro. Fotografia bola zverejnená na sociálnej sieti Weibo, avšak prezrádza, že aj pripravovaná novinka sa bude podobať na svojho predchodcu, čiže model Honor Magic5 Pro. Ten je veľmi ľahko rozpoznateľný vďaka výraznej a zároveň veľkej zostave fotoaparátov. Pripomeňme si, že Honor Magic5 Pro bol predstavený počas MWC 2023.

Zverejnený príspevok na čínskej sociálnej sieti však presádza, že ani zostava fotoaparátov modelu Magic6 Pro nebude o nič menšia. Zariadenie má v kruhu usporiadané tri fotoaparáty zoradené do trojuholníka, pričom horný má periskopický teleobjektív so 100× priblížením. Na sociálnej sieti Weibo sa však objavil aj render, ktorý ešte lepšie vystihuje celkový dizajn zostavy fotoaparátov.

Je pomerne zaujímavé, že nový obrázok sa značne líši od predtým zverejneného renderu, čo naznačuje, že starší obrázok môže byť falošný alebo môže ísť o iný telefón. V prípade Magic6 Pro je pozitívne, že Honor nebude experimentovať s dizajnom, a bude sa ešte viac sústrediť na kvalitu fotoaparátov spolu s novým čipsetom Snapdragon 8 Gen 3.

Ďalšie správy dokonca naznačujú, že do fotovýbavy by sa mal dostať nový senzor OmniVision OV50K. Spoločnosť zároveň potvrdila, že v januári 2024 bude predstavený telefón so značkou Porsche Design, čím vysiela signál, že práve v tomto čase môže byť predstavená nová vlajková séria Honor Magic6.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok Magic5 Pro

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.