Výber notebooku nie je pre študentov nikdy jednoduchý.

Správny laptop totiž musí spĺňať hneď niekoľko dôležitých kritérií, ako sú dlhá výdrž batérie, kompaktné rozmery, nízka hmotnosť, vysoká rýchlosť. To všetko by navyše malo byť za prijateľnú študentskú cenu. Musí vydržať celý deň v škole bez toho, aby ho bolo nutné cez prestávky dobíjať, a mal by sa taktiež zmestiť do batoha alebo kabelky. HONOR pri konštrukcii nových laptopov MagicBook 14 a 15 myslel na všetky tieto aspekty. Za 599 EUR získate skvelého spoločníka pre štúdium.

Excelentná výdrž až 10 hodín na jedno nabitie

Pre všetkých študentov je dôležité, aby im notebook celý deň v škole vydržal. Často totiž nie je možnosť laptop zapojiť do zásuvky alebo sú všetky dostupné práve obsadené. S notebookom od HONORu už nebudete musieť v priebehu hodiny vyťahovať poznámkový blok. MagicBook 14 vám vydrží až 10 hodín na jedno nabitie, a to vďaka veľkej batérii s kapacitou 56 Wh. Energiu mu dodáte pomocou 65 W rýchlonabíjačky. Už za 30 minút bude váš laptop nabitý na 46 %. Dodávaný je s portom USB typu C, ktorý prenáša energiu v obidvoch smeroch, takže si rovnakým káblom budete môcť dobiť aj váš smartfón alebo inteligentné hodinky.

Tenké, ľahké telo a FullView displej

Dôležitým aspektom pri výbere pomocníka pre štúdium býva skladnosť a prenosnosť. MagicBook váži iba 1,38 kg a v najsilnejšom bode má len 15,9 mm, napriek tomu je veľmi odolný. Jeho kostra je vyrobená z kvalitného hliníka a je doplnená azúrovo modrým ohraničením, ktoré prístroju dodáva elegantný nadčasový vzhľad. Laptop sa môže pochváliť ultra tenkým 4,8 mm rámčekom, vďaka ktorému je pomer displeja k telu notebooku až 84 %. Širokouhlý displej má FullHD rozlíšenie a znižuje odraz svetla na LCD, vy si tak môžete užívať kvalitný obraz aj pri priamom slnečnom žiarení. Certifikácia TÜV Rheinland zase zaručuje, že displej znižuje modré svetlo, a je tak pre vaše oči menej nebezpečný.

Bezkonkurenčný výkon a rýchlosť

MagicBook vyniká nielen svojím dizajnom a skvelou výdržou, ale aj nadštandardným výkonom, ktorý zaručuje procesor Ryzen 5 3500U, dvojkanálová RAM DDR4 a grafická karta Radeon Vega 8. Jeho výkon je plynulý a rýchly, čo študenti pri zapisovaní učiva určite ocenia. Po zapnutí môžete začať okamžite pracovať, a vďaka rýchlej pamäťovej jednotke Pcle NVMe SSD aj s niekoľkými aplikáciami súčasne.

Séria laptopov HONOR MagicBook poskytuje originálnu technológiu Magic-Link 2.0, vďaka ktorej môžu vlastníci telefónov HONOR a Huawei jednoducho prenášať súbory medzi laptopom a smartfónom. Magic-Link 2.0 umožňuje zdieľať obrazovku smartfónu a súbory priamo na vašom MagicBooku. Všetko ovládate pohodlne pomocou klávesnice a myši.

Bonusom je nízka cena

HONOR MagicBook zoženiete vo farbe Space Gray, a to za veľmi prijateľnú cenu 599 EUR.

Viac nájdete na www.hihonor.com/sk.

 

Značky: