Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Globálna technologická značka HONOR predstavila na práve ukončenom veľtrhu IFA 2023 v Berlíne svoj najľahší a najtenší skladací smartfón HONOR Magic V2 a nový koncept skladacieho telefónu HONOR V Purse, ktorý poskytuje nekonečné možnosti vyjadrenia svojej osobnosti a osobitého štýlu. Mnoho popredných svetových médií označilo oba skladacie smartfóny za „Best of IFA“, čo potvrdzuje, že HONOR má v oblasti skladacích telefónov skvelé ohlasy na svoj inovatívny vývoj technológií a tzv. phy-gital koncept s dôrazom na udržateľnosť.

V rámci tohtoročného veľtrhu IFA 2023 získala spoločnosť HONOR celkom 36 mediálnych ocenení. Server Android Headlines udelil HONOR V Purse ocenenie „Best of IFA 2023″ a uviedol, že „HONOR V Purse nie je len obyčajný smartfón, ale aj módna záležitosť a téma na konverzáciu. Išlo o jedno z najzaujímavejších predstavení, ktoré sme na veľtrhu IFA 2023 videli“. GSMArena o dizajnovom poňatí HONOR V Purse uviedla, že „ide o skutočne pokrokové zariadenie… Vždy vieme oceniť to, keď spoločnosť premýšľa netradične“.

Okrem konceptu HONOR V Purse, vzbudil veľkú pozornosť aj najľahší a najtenší skladací smartfón HONOR Magic V2, ktorý technologická spoločnosť HONOR prvýkrát predstavila svetu. TechRadar udelil smartfónu HONOR Magic V2 ocenenie „Best of IFA 2023“ a uviedol: „Máloktorému zariadeniu sa podarí aby vám vo chvíli, keď ho chytíte do ruky, všetky ostatné zariadenia z tohto odvetvia pripadali zastaralé. HONOR Magic V2 to dokázal a preto si zaslúži byť víťazom IFA 2023 Awards.“ HONOR Magic V2 si vďaka inováciám, ktoré prináša na trh skladacích telefónov, vybojoval miesto aj medzi ocenenými XDA-Developers Best of IFA 2023. „Je to jednoznačne najtenší skladací telefón na svete – v zloženom stave je dokonca tenší ako iPhone 14 Pro Max – a je tiež ľahší.“

Ďalšie informácie o značke HONOR nájdete na oficiálnych webových stránkach: www.hihonor.com/sk/

Značky: