Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka odhalila plány a nové produkty na budúci rok

HONOR, jeden z popredných výrobcov inteligentných zariadení, oslávil prvý rok ako samostatná globálna značka. Spoločne s viac ako 180 miliónmi fanúšikov, partnermi z odvetvia, HONOR zhodnotil rok 2021.

„Vďaka podpore fanúšikov a partnerov za celý posledný rok, dokázal HONOR prekonať všetky prekážky a vo veľmi krátkom čase pokryť veľmi široký rámec prémiovej i cenovo dostupnej technológie, ktorú sprístupnil všetkým užívateľom po celom svete,“ uviedol George Zhao, CEO HONOR Device Co. Ltd. „Som naozaj pyšný na pokroky, ktoré sme predstavili, rovnako ako odhodlanie a zápal mojich kolegov. Mám veľkú radosť zo spolupráce s globálnymi partnermi, poprednými špičkami v odvetví. Bolo naozaj úžasné sledovať, ako vytvárame spoločnú budúcnosť.“

Vývoj ikonického technologického brandu

Hlavnou misiou HONOR bolo stať sa globálnou technologickou značkou, ktorá vytvára šikovný svet dostupný všetkým a prepája tak ľudí po celom svete.

Vývoj technológie komunikačnej siete 5G a 6G neuveriteľne navýšilo množstvo informácií, ktoré sa dajú prenášať. Umelá inteligencia priniesla nekonečné možnosti, otvorila novú éru interkonektivity a integrácie fyzického a virtuálneho sveta naozaj pre každého z nás. HONOR tak predstavil v roku technológiu „HONOR Multi-screen Collaboration”, ktorá dokáže pracovať s rôznymi scenármi a je súčasťou dlhodobej vízie HONOR 1+8+N strategy. Užijete si tak naozaj jednoduché a rýchle prepojenie smart telefónov, notebookov, tabletov, hodiniek, slúchadiel, smart obrazoviek a ďalších zariadení.

Navyše, HONOR za posledný rok nadviazal strategické partnerstvá s viac ako 30 globálnymi špičkovými partnermi ako AMD, Intel, MediaTek, Microsoft and Qualcomm. Na konci augusta HONOR uviedol MagicBook 16, ktorý s najnovším upgradom Microsoft Windows 11 od decembra tohto roku vďaka multi-screeningu navyše ponúka ešte väčšiu efektivitu, nech už vytvárate čokoľvek. Jednoducho tak preťahujete alebo pracujete so súbormi z mobilu na počítači. Keď sa pozrieme do budúcnosti, HONOR ďalej pokračuje vo vytváraní inteligentného prepojeného ekosystému aj vďaka novo uvedeným produktom s prelomovou technológiou.

Novo uvedené produkty privádzajú aj viac širšiu cieľovú skupinu zákazníkov

HONOR sa v októbri tohto roku predstavil ako globálny brand uvedením prvého produktu dostupného po celom svete, HONOR 50. HONOR 50 má vo výbave GMS a je tiež prvý smartfón s mobilnou platformou Qualcomm SnapdragonTM 778.

Navyše v nádhernom dizajne a inovatívnymi vychytávkami na vlogovanie, nastavuje nový benchmark vo svojej kategórii. HONOR 50 sa predáva vo viac ako 40 krajinách po celom svete s podporou globálnych distribučnej siete vrátane reťazcov kamenných obchodov i operátorov ako Amazon, Esprinet, Fnac, Orange, Telcel, Telefonica alebo Vodafone.

„Vďaka online aj offline kanálom sme boli schopní expandovať našu ponuku k ešte viac zákazníkom,“ dodáva George Zhao. „Vážime si dôveru všetkých našich predajcov po celom svete a tešíme sa na predstavenie ešte oveľa viac produktov v roku 2022. A kým sa rozlúčime s týmto rokom, je mi veľkým potešením s vami dnes zdieľať uvedenie posledného produktu tohto roku. Je ním nový prírastok populárnej série X, HONOR X30, ktorý bude uvedený tento mesiac v Číne.“

HONOR X30 sa pýši 120Hz displejom s vysokým rozlíšením a 6,81“ obrazovkou so super zaoblenými hranami 1,05mm. Vnútri prichádza v balíčku s 4800mAh batériou pre celodennú výdrž, navyše je oveľa tenšia a ľahšia ako predchádzajúce generácie. Váži iba 189 g a na hrúbku má len 8,05 mm. Je poháňaný mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 695 5G, dosahuje tak 15% CPU 30% GPU navýšenie výkonu oproti predchádzajúcim verziám.

K výročiu značky HONOR a 1. narodeninám ako samostatného brandu, popriali fanúšikovia, redakcie a partneri po celom svete. Pozrite sa na video:

HONOR Club je silnou základňou fanúšikov po celom svete

HONOR dlhodobo podporuje inšpiratívne a designové talenty a podporuje tak umenie s technologickým svetom. Do poslednej celosvetovej dizajnovej súťaži 2021 HONOR bolo prihlásených cez 5 000 umeleckých prác od dizajnérov z Ázie, Európy, Afriky i Ameriky. Znovu sa tak ukázalo, že prepojením umenia a technológií vznikajú skutočné majstrovské kúsky.

Ďalej pokračuje svetová súťaž HONOR Magic Moments Awards, kde sa môžu hlásiť všetci z celého sveta so svojimi najkrajšími fotografiami alebo videami. Za 70 dní, dorazilo cez 200 tisíc obrázkov z 8 rôznych tematických kategórií. HONOR prekonal veľké výzvy, aby tento rok znovu predstavil nové technológie. Značka chce tak inšpirovať všetkých po celom svete, aby nebáli prekonať všetky náročné prekážky, ktoré nám posledný rok 2021 prichystal. Preto práve vydáva video s podtitulom HONOR Your Smile:

https://www.hihonor.com/global/events/honor-anniversary/

Značky: