HONOR dodáva kvalitné zariadenia, u nás je známy predovšetkým ako dodávateľ smartfónov. Pod značkou HONOR však prichádzajú aj inteligentné hodinky, notebooky a pod.

Na Slovensku teraz HONOR otvára historicky prvý oficiálny slovenský e-shop a to na adrese honorslovensko.sk. Práve toto je oficiálny zdroj pre produkty a služby HONOR určené priamo pre slovenských zákazníkov.

Oficiálny predaj

Počas celého tohto roka výrazne rastie predaj zariadení HONOR a toto je jednoduchá cesta, ako kúpiť oficiálne produkty od tejto značky. Tento e-shop znamená aj prístup k najnovším novinkám.

Nájdete tu kompletné portfólio produktov HONOR, vo všetkých dostupných farebných a pamäťových variantoch.

Prečo zrovna lokálny e-shop?

Tento lokálny e-schop má oproti zahraničným výhodu v tom, že samozrejmosťou je oficiálny softvér, na kvalitu hardvéru sa tu môžete spoľahnúť a predávané zariadenia sú plne kompatibilné so všetkými lokálnymi telekomunikačnými operátormi. Oficiálny slovenský e-shop má oproti tým zahraničným výhodu rýchleho dodania tovaru. Na svoje zariadenie alebo príslušenstvo nebudete čakať. Rovnako rýchly je aj lokálny servis produktov HONOR.

Darčeky, akcie a dvojičky

V e-shope honorslovensko.sk nebude núdza ani o pravidelné akčné ponuky, darčeky či zaujímavé akcie pre registrovaných zákazníkov.

Na Slovensku je najväčší záujem o telefón HONOR 90, ktorý na honorslovensko.sk nájdete v dvojičke s tabletom HONOR Pad X9 alebo kombináciu HONOR 90 Lite, ku ktorým dostanete hneď dve zariadenia. Konkrétne sú to smart hodinky HONOR Band 7 a bezdrôtové slúchadlá Earbuds X5.

Aj k sérii Magic5 a X sú dvojičky.

Hneď prvá uvádzacia akcia — darčeky k prvému nákupu, bude určite stáť za to. Tento darček získate, ak si vyťukáte www.honorslovensko.sk a zaregistrujete sa na odber noviniek v pravidelných newsletteroch.

Zdroje: HONOR

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.